Totally Spice met Schiedams/Vlaardingse Roos Slooter van Villa Voice vijfde in finale

Winnaar Tribute-Battle 'Bee Gees Forever' in Theater aan de Schie

Winnaar Tribute-Battle 'Bee Gees Forever' in Theater aan de Schie

SCHIEDAM/VLAARDINGEN - Gisteravond werd de finale uitgezonden van 'The Tribute-Battle of the Bands'. Van de zes bands die vochten om vier plekken in de Ziggo Dome, lukte het de Spice Girls coverband niet om in de finale bij de beste vier te eindigen. Een van de zangeressen is Roos Slooter, geboren Schiedamse en in Vlaardingen wonend (bekend van haar zangschool Villa Voice). Bee Gees Forever sprong er echt uit en verdiende 60 speelminuten in de Ziggo Dome. Je hoeft voor deze band niet naar Amsterdam, want op donderdag 19 september 2024 kun je de band in Schiedam zien, in Theater aan de Schie.

Bee Gees Forever brengt het publiek terug in de tijd, dankzij de fenomenale muzikale interpretatie van, ode en eerbetoon aan de pop-en discolegendes Barry, Robin & Maurice Gibb. 

'Bee Gees Forever' is ontstaan uit de koker van Timothy Drake: voormalig frontman en bedenker van broederband 'Queen Forever'. Na een lange zoektocht om de juiste magie te vinden tussen de leden, was de band in 2023 compleet en konden ze aan de slag. Er bleek al snel veel animo te zijn om deze jonge groep enthousiaste muzikanten op allerlei evenementen te laten spelen; met groot succes! Hun deelname aan het SBS6/Talpa programma 'The Tribute-Battle of the Bands' (2024) bracht alles in een stroomversnelling: Niet alleen de jury, maar heel Nederland valt voor de charme vandeze heren. De agenda stroomt razendsnel vol!

Nog dit jaar staan de mannen van Bee Gees Forever op alle grote podia van het land en wordt er een grote theatertour uitgerold. Onze Mike (Barry Gibb) kan ophouden met stukadoren: hij is nu fulltime Barry. Naast zijn uitmuntende vocalen ontpopt Mike zich ook als één van de grootste Bee Gees fans/kenners van het land! Samen met de speelse Jeffrey en alleskunner Martijn -zijn “Gibb-broers”- vormt hij de kern van Bee Gees Forever.

De band mag zeker niet onbenoemd blijven in dit verhaal: Yme (drums), Rik (gitaar) en Kevin (bas) zijn vers afgestudeerd aan de Popacademie in Enschede en rollen zo direct het professionele muzikantenleven in.

Naast een perfecte beheersing van hun instrument, tonen zij zich ook uitstekende zangers, wat de prachtige harmonieën alleen maar versterkt.Timothy Drake zegt hierover: "Dat de puzzel zo mooi in elkaar zou vallen, had ik ook niet kunnen bedenken." Bee Gees Forever blaast het legendarische oeuvre van de gebroeders Gibb weer nieuw leven in.

Bee Gees Forever
Theater aan de Schie
19 september 2024, aanvang 20.15 uur

Meer informatie

https://theateraandeschie.nl/voorstelling/bee-gees-forever 

Hier lees je meer over Totally Spice
Ook de agenda van deze tributeband loopt vol. 

Bron logo en tekst over Bee Gees Forever is de presskit op de website Bee Gees Forever.

19-02-2024