Lezing in de Windwijzer over rauwe wereld prostitutie

Werk van St. De Haven door Erzsébet en Theo van Everdingen

Werk van St. De Haven door Erzsébet en Theo van Everdingen

VLAARDINGEN - Op zondag 18 februari komen de Vlaardingse Erzsébet en Theo van Everdingen vertellen over hun (vrijwilligers)werk bij stichting De Haven in de rosse buurt van Den Haag. Het belooft een hoopvol en inspirerend verhaal te worden over pogingen om het verschil te maken voor kwetsbare mensen in de rauwe wereld van de prostitutie.

Bij stichting De Haven, een veilige plek in de rosse buurt van Den Haag, zetten mensen zich in met één gezamenlijk doel: mensen in de seksindustrie écht te zien, en herstel en hoop te bieden. Het is een divers team van ruim 45 personen die betaald en onbetaald werk verrichten voor de stichting: het Haventeam. Onder hen zijn ook de Vlaardingse Erzsébet en Theo van Everdingen.

Erzsébet en Theo zullen vertellen over hun (vrijwilligers)werk voor de stichting, de verhalen waarmee zij geconfronteerd worden, en over de kwetsbare en waardevolle ontmoetingen. Zij vertellen hoe zij van waarde kunnen zijn voor mensen in de rauwe wereld van de prostitutie en hoe zij werken aan een vertrouwensband. Daarnaast zal ook hun eigen verhaal klinken: hoe zijn zij met deze stichting in contact gekomen? Wat is hun drive om zich daar in te zetten? Wat betekent dit (vrijwilligers)werk voor hen en voor hun geloof?

Je bent van harte welkom op zondag 18 februari in De Windwijzer aan de Schiedamseweg 95. Aanvang is om 15.00 uur Na afloop om 16.00 uur is er voldoende gelegenheid om na te praten. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

11-02-2024