Farrida in wederopbouw

Wereld niet helemaal op zijn rug

Wereld niet helemaal op zijn rug

Toen in 2020 het economisch hart, het midden- en kleinbedrijf (MKB), in fases op slot ging - de zogenaamde intelligente lockdown - en de meeste mensen aangewezen waren op huis en haard, dacht niet iedereen direct aan verzorging van de uitwendige mens. En, hoe die node gemist zou worden.

De wederopstanding van Massagesalon Farrida werd erdoor vertraagd. Eigenaar Aad Namwan was van plan vrijwel recht het grote Visserijplein over te steken. De gekende ruimte boven Café van Toor zou snel worden ingenomen door de etages één en twee als hoge buurman van Eetcafé The Pittstop 2.0 aan de Doggerstraat.

Maar zoals grote delen van onze economie ligt ook die van de wereld van massage op zijn rug. De beoogde verbouwing ging en gaat in de laagste stand. Op beide etages verrijzen salons; drie per vloer. Al lijkt het erop dat voorzichtig en onder de nodige restricties over niet al te lange tijd enige deuren worden geopend, die lange tijd gesloten zijn geweest. Dus, waarom ook niet Farrida teruggeven aan haar clientèle!

Wie zich nog een beetje schaamt voor een uurtje lichamelijke ontspanning in de semiopenbare ruimte … het uitzicht over de Koningin Wilhelminahaven is in vier van de zes salons panoramisch. Alleen al daarom is Farrida een bezoekje waard. Het wachten is op Sein Groen van Mark Rutte & Co.

Of zoals een dichterlijk ingestelde klant het verwoordt: ‘In alle tijden is het heerlijk om je eens laten mee te voeren op de roze wolken van erotische massage. Met sensuele strelingen en zinnenprikkelende body-to-body-aanrakingen nemen lieftallige masseuses, van top tot teen geolied als een vleesgeworden machine, de klant naakt mee in een ongekende wereld. Culminerend tot een figuurlijk hoogtepunt, dat zelfs in deze barre Tijden van Corona, de aardse beperktheid van het leven voor even doet vergeten.’

Massagesalon Farrida
Doggerstraat 1
3134 KD Vlaardingen

Website: www.farrida.nl/ 

23-03-2021