Prikken maar!

Wereld in ban mutaties Covid-19

Wereld in ban mutaties Covid-19

In de huidige coronatijd zijn er positieve- en negatieve mensen, pessimisten, zeurpieten en klagers, doemdenkers en angsthazen, mopperaars en roeptoeters te over. Roepen dat alle regeltjes uit politiek Den Haag, om dit virus te stoppen onzin is, gaat veel Nederlanders toch net iets te ver.

Het moest er toch een keer van komen: een avondklok van 21.00 uur tot 04.30 uur; nog strengere maatregelen, zoals minder thuisbezoek, al moet ik zeggen dat ik mijn kinderen inclusief aanhang vanaf 15 maart 2020 niet meer heb gezien en alleen gehoord en gesproken via WhatsApp.

Ook het vaccineren tegen Covid-19 loopt niet zo gesmeerd als de positieve geluiden vanuit Den Haag doen suggereren. Laten we zeggen dat er steevast wordt gesteggeld wie en welke groep het eerst voor vaccinatie in aanmerking moeten komen. Dat zijn zij die het dichtst bij het vuur zitten en warmen zich dus het best.

De eerste coronavaccins van Pfizer en BioNTech worden opgeslagen bij het bedrijf Movianto in Oss en zijn inmiddels door het RIVM goedgekeurd. Nu wachten ze op verspreiding naar de diverse priklocaties in ons land. Ook het Moderna vaccin staat geduldig op de plank, te wachten tot het licht eindelijk op groen gaat.

Hoeveel Nederlanders zullen er nog ten ondergaan aan het Covid-19 virus alvorens zij die nog onder ons zijn daadwerkelijk worden gevaccineerd? Stop met dat gediscussieer en oeverloze gelul en ga prikken! De tijd dringt en laat zich niet stoppen!

De Covid-19 PRIK
Goedendag, ik ben de man
die U straks prikt
en om U toch gerust te stellen,
maakt U zich maar niet al te dik.
Het zal U zeker best bevallen,
daar ik snel en zuiver mik.

Tekst
Dirk Tempelaar

25-01-2021