Soete Suikerbol draait als een trein maar mist conducteur

WANTED: Floormanager

WANTED: Floormanager

Succes kent vele vaders. Die “vaders” dat zijn bij de Soete Suikerbol de gasten. Die maken immers dat dit culinair breed georiënteerde pannenkoekenrestaurant, waar vlees en vis ook essentieel deel uitmaken van de menukaart, vanaf de eerste dag een aanwinst is van jewelste.

In tijden als deze is het hebben van gasten één ding. Het andere is: kundig personeel. Net als eten en drinken dien je ook hier voldoende van op “voorraad” te hebben. De meeste vacatures zijn inmiddels vervuld. En wie weleens in de landelijke boerensfeer heeft vertoefd weet dat ieder dienblad of bord vergezeld gaat van een welgemeende glimlach.

Toch ontbreekt er nog een essentieel glunderend gezicht. Namelijk dat van de Floormanager.

Wie weet hoe je gasten welkom heet en met soepel jongleren alle servicegerichte ballen in de lucht weet te houden, die wordt door de Soete Suikerbol direct omarmd. Wat de Floormanager allemaal doet?

Een Floormanager stuurt medewerkers aan en zorgt voor een geoliede bedienings-, keuken en schoonmaakmachine.

Maar er is meer. De Floormanager werkt nieuwe medewerkers in. Niet alleen nuttig en gezellig is dat van het grootste belang.

Ook is de Floormanager de aangewezen persoon om problemen op te lossen. Is de voorraad op of is er sprake van een gast die moeilijk doet, dan kom jij in beeld om snel, soepel en kalm de nood te lenigen.

De Soete Suikerbol zoekt een menselijke duizendpoot met karakter, overzicht en gastvrije eigenschappen. Iemand die een klant zich gast kan laten voelen. Het leuke en efficiënte team kan een oogje extra goed gebruiken.

Solliciteren? Mail je motiverende brief voor een motiverende job naar:

De Soete Suikerbol
Westlandseweg 254
3131 HX Vlaardingen

Telefoon: 010-313 86 73
E-mail: vlaardingen@suikerbol.nl
Website: https://suikerbol.nl/vlaardingen/

Sollicitaties sturen ter attentie van: Michelle Jongenburger en Gijs van Buuren.

Tekst & Fotografie
Peter Joore

23-08-2022