Start vanuit KNNV-natuurcentrum De Boshoek

Wandeling op Tweede Kerstdag plus kinderactiviteiten

Wandeling op Tweede Kerstdag plus kinderactiviteiten

SCHIEDAM - Op 26 december 2022 organiseren Natuurcentrum De Boshoek in Schiedam en Hans Hartmann Wandelingen een kerstactiviteit waar jong en oud aan deel kunnen nemen.

Er worden twee wandelingen uitgezet vanaf natuurcentrum De Boshoek: 5 km (met puzzel voor kinderen) en 10 km. De wandelingen voeren door het landelijke buitengebied van Schiedam en Midden-Delfland en kosten € 2 voor volwassenen en € 0,50 voor kinderen onder 12 jaar. Wandelaars kunnen starten tussen 11.00 en 15.00 uur. Graag alleen de wandelingen gepast betalen. Bij redelijk weer start men buiten op het Boshoek-terrein.

In natuurcentrum De Boshoek vinden weer als vanouds kinderactiviteiten plaats o.a. het populaire Uilenballen pluizen, button kleuren en maken, enz. Ook vertelt Hans van Mechelen (imker) om 12.00, 13.00 en 14.00 uur met een 3-D lezing over een bijenvolk. Verder zijn meerdere interessante diorama’s en vitrines te bezichtigen, waaronder het recente Zee-diorama.

Er zijn ook consumpties o.a. erwtensoep verkrijgbaar, die binnen en buiten op de banken rond de vuurkorf genuttigd kunnen worden. Wil je niet wandelen dan ben je toch van harte welkom om bij gezellige kerstmuziek in natuurcentrum De Boshoek in kerstsfeer aanwezig te zijn.

Zowel jong als oud zijn op tweede kerstdag van harte welkom in natuurcentrum De Boshoek..

Pinnen, ja graag.
Openingstijden: Vanaf 11.00 tot 15.00 uur.
Bereikbaar met tram lijn 21 en 24. Halte Bachplein.

Natuurcentrum KNNV De Boshoek
Bospad3
3121 CL Schiedam-Noord.
Info: Wout van der Schalie: 06-1885 1220

Voor actuele informatie:
natuurcentrumdeboshoek.nl
Facebook
Instagram

Tekst
KNNV Natuurcentrum De Boshoek

Foto
Bron foto KNNV natuurcentrum De Boshoek
(advertentie)

21-12-2022