Fietsen en genieten

Vrolijke Pasen in het Westland

Vrolijke Pasen in het Westland

Pasen is dit jaar, meer dan ooit, een moment om lekker met het gezin rond de tafel te gaan zitten en te genieten van de heerlijke dingen die het Westland te bieden heeft. Niet alleen hebben veel lokale ondernemers hun best gedaan met goed gevulde take-away paasboxen, ook kun je op de fiets stappen voor een ‘Paasbrunchroute’ en zelf heerlijke ingrediënten bij elkaar fietsen voor op je paastafel. 

Take-Away paasboxen

Heb je zin in een heerlijk paasontbijt, -brunch, high-tea of paastaart? Lokale ondernemers hebben hun best gedaan om je heerlijk te verwennen.

Paasworkshop

Wil je naast met lekkers, je paastafel ook prachtig aankleden met orchideeën, doe dan mee met de paasworkshop van Ter Laak. Je ontvangt alles wat je nodig hebt in 1 pakket bij je thuis.

Voorjaarswandeltocht

De dag voor Pasen organiseert Natuuratelier Westland een wandeltocht van 5 kilometer waarbij je de natuur tussen de kassen ontdekt. Uiteraard wordt bij de organisatie van de wandeltocht rekening gehouden met de Coronamaatregelen.

Paasbrunchfiets je mee?

Marja van der Ende (van Fietsen voor mijn eten) heeft voor Pasen 3 fietsroutes uitgezet in het Westland, waarbij je langs producenten fietst van mooie streekproducten en langs gezellige streekproductenwinkels.

Met de samenwerking met Fietsen voor m’n eten zet Bezoek Westland in op de toenemende interesse voor lokale producten. Steeds meer mensen willen weten waar hun voeding vandaan komt. De samenwerking met Fietsen voor m’n eten zorgt ervoor dat de routes gaan langs producenten met een verhaal.  Zo ontdek je, dichtbij huis, de lekkerste producten die met smaak, liefde en vakmanschap gemaakt zijn.

Om ervoor te zorgen dat de routes niet te lang zijn, zijn alle locaties dit keer verdeeld over 3 verschillende routes. Je kunt ze apart rijden, of combineren. De routes zijn te vinden op de site van Bezoek Westland. En ben je nog niet uitgefietst? Ook in het Midden-Delfland zijn 3 Paasbrunchroutes gemaakt.

Alle informatie over de paas take-away gerechten en de paasbrunchroutes in het Westland is te vinden op https://www.bezoek-westland.nl/vrolijkpasen

 

 

 

19-03-2021