Help mee om de verhalen van de stad te vertellen

Vrijwilligers gezocht bij Museum Vlaardingen!

Vrijwilligers gezocht bij Museum Vlaardingen!

Als vrijwilliger bij Museum Vlaardingen heb je veel contact met bezoekers, andere vrijwilligers en medewerkers. Werken bij het museum is leuk en leerzaam en je helpt ons om de verhalen van de stad te vertellen. Onze vrijwilligers zijn belangrijke ambassadeurs van het museum in de stad en de regio.Op dit moment is bij het museum plaats voor vrijwilligers in de volgende teams: balie/kassa, catering, communicatie en social media, tentoonstellingsopbouw en educatie.

Museum Vlaardingen doet met de Open Deuren Dagenvan Klik Vlaardingen. Op donderdag 23 september van 16.00-18.00 uur is iedereen van harte welkom. Je kunt dan gratis en vrijblijvend een kijkje nemen achter de schermen van het museum en  kennis maken met de vrijwilligers die al in het museum werken en het werk dat zij doen.

Met een spraakmakend en gevarieerd programma van tentoonstellingen en activiteiten gericht op alle Vlaardingers, streeft het museum naar inclusiviteit: jonge, oude èn nieuwe inwoners van de stad ontdekken en herkennen in het museum ‘hun’ verhalen, waardoor de kennis over, waardering voor en verbindingen binnen de stad een flinke impuls krijgen. Het museum hecht veel belang aan de inzet van vrijwilligers. Ze dragen bij aan de levendigheid van Museum Vlaardingen. Bezoekers waarderen de contacten met onze vrijwilligers. Ze voelen zich welkom en op hun gemak. Vrijwilligers bij het museum waarderen de sociale contacten die ze opdoen en zijn daarnaast blij dat ze zoveel leren en nuttig bezig zijn. 

Nieuwsgierig?

Lijkt het je leuk om 4 tot 8 dagdelen per maand in het museum te werken? Kom langs op tijdens de Open Middag 23 september,kijk voor meer informatie over de vacature’s op www.museumvlaardingen.nl of neem contact op met Annet van der Vat, coördinator vrijwilligers bij Museum Vlaardingen via e-mail annet@museumvlaardingen.nl of telefonisch via 010 434 87 22. Binnenlopen in het museum kan natuurlijk ook. 

Piet kopiëren

18-09-2021