Tot en met aanstaande maandag

Voorstellingen in grote zaal Theater aan de Schie geannuleerd

Voorstellingen in grote zaal Theater aan de Schie geannuleerd

SCHIEDAM - Tot en met maandag zijn alle voorstellingen in de grote zaal van het Theater aan de Schie geannuleerd. De betimmering aan de onderzijde van het balkon hangt door. De voorstellingen in de foyer gaan wel door.

De gemeente meldt: "Tijdens een technische inspectie op 16 november jl. is gebleken dat de betimmering aan de onderzijde van het balkon in de grote zaal van het Theater aan de Schie doorhing. Uit voorzorg heeft de gemeente besloten geen publiek in de zaal toe te laten totdat bekend is wat er precies aan de hand is. 

Woensdag hebben vertegenwoordigers van de gemeente samen met een aannemer onderzoek verricht. Het gaat inderdaad om de betimmering aan de onderzijde van het balkon. De hoofdconstructie is helemaal in orde. De verwachting is dat de aannemer maandag aanstaande met een plan van aanpak komt. Tot en met maandag zijn alle voorstellingen die in de zaal plaatsvinden uit voorzorg geannuleerd. De overige voorstellingen in de foyer gaan wel gewoon door."

(bovenstaande geciteerde bericht van gemeente, is het laatst aangepaste bericht door gemeente, op 17 november 16.45 uur)

17-11-2021