'Taboes zijn er om te doorbreken!'

Vlaardingse tassenontwerpster lanceert ludieke Valentijnsactie

Vlaardingse tassenontwerpster lanceert ludieke Valentijnsactie

Vibrators in de kerstboom en seksspeeltjes bij de HEMA. Sexual wellness verdwijnt uit het taboehokje en zelfliefde wordt steeds meer een geaccepteerd fenomeen. Dit is mede dankzij de Satisfyer Pro: de eerste vibrator waar vrouwen écht openlijk over durven te spreken. Toch verdwijnt hij na gebruik in het nachtkastje of wordt hij niet meegenomen op reis.

En dat is jammer, volgens Annemei Kalden, ontwerpster van het merk Bag to the Future. Juist een product dat taboes doorbreekt, moeten we met trots én in stijl kunnen opbergen en meenemen. Onder het mom ‘Vier de liefde’ lanceert ze speciaal voor Valentijn een limited edition opbergtasje voor de Satisfyer.

Afgelopen feestdagen kreeg Annemei zelf ook de Satisfyer onder de boom. Het onderwerp werd besproken en ze kwam erachter dat het merendeel van haar vriendenkring ook zo’n vibrator heeft. “Iedereen heeft ‘m en iedereen durft er openlijk over te praten. Ik vind het mooi om te zien dat het taboe verdwenen is.
   Maar ondanks dat we er wel open over zijn, blijkt dat veel vriendinnen hem niet durven mee te nemen. En áls tie dan toch meegaat op reis, dan wordt hij ergens onderin weggemoffeld, bang dat iemand anders het ziet. Tegenstrijdig toch?
   Dit moet toch net zo normaal zijn als het meenemen van je deodorant, zonnebril of make-up?” Toch snapt Annemei het euvel wel. Bovendien wordt de vibrator niet geleverd in een opberg- of reishoesje, dat moedigt het meenemen niet aan. Annemei: “Ik dacht: als het er niet is, dan maak ik het toch gewoon zelf? Ik bedacht daarom een etuitje die uitnodigt om de Satisfyer gewoon lekker mee te nemen. Tegelijkertijd beschermt hij ook nog tegen vallen en stoten. In eerste instantie ontwierp ik hem alleen voor mezelf, als grapje. Maar iedereen in mijn omgeving wil er eentje en hij is al vaak besteld. Kennelijk is er veel vraag naar.”

Over Bag to the Future
Annemei heeft al jaren een liefde voor tassen en accessoires. Zo kwam ze eerder al in het nieuws toen ze een echte Herméstas vond op een Franse brocante. Ze verkocht hem en met de opbrengst kocht ze een industriële naaimachine om haar eigen tassenmerk op te zetten. Inmiddels heeft ze een basiscollectie en een te personaliseren collectie. Annemei is altijd op zoek naar manieren om producten stijlvol en gemakkelijk mee te nemen.
   Zo bedacht ze onder andere een shopper met aanpasbare hengels die je eenvoudig transformeert tot rugtas. Haar tassenlabel is uitgegroeid tot een designmerk met een achterban van duizenden volgers en vaste klanten.

Contactgegevens
E-mail: info@bagtothefuture.nl
Website: https://bagtothefuture.nl

06-02-2023