Doet uw organisatie al mee?

Vlaardingse Open Deuren Dagen

Vlaardingse Open Deuren Dagen

Nu de deuren voorzichtig weer open kunnen en er meer ruimte is om elkaar te ontmoeten en te verbinden, organiseert KLiK Vrijwilligers van 18 tot en met 26 september de Open Deuren Dagen in Vlaardingen.

Jong en oud maken tijdens deze week op een leuke en laagdrempelige manier kennis met vrijwilligerswerk, cultuur, sport en zorg. U kunt laten zien wat u als organisatie, vereniging of initiatief in huis hebt en het is een mooie kans om nieuwe vrijwilligers, leden of deelnemers te werven.

Allerlei vrijwilligersorganisaties, sportverenigingen, initiatieven, culturele- en zorginstellingen in onze stad zetten tijdens de Open Deuren Dagen hun deuren op één of meerdere dagen open. De Open Deuren Dagen vallen tegelijk met de Burendag en de Vlaardingse Sportmaand. 

Hoe werkt het?
U bepaalt zelf op welke dag en op welk tijdstip u uw deuren opent en wat u aanbiedt. U organiseert bijvoorbeeld een leuke knutselactiviteit, een clinic, een rondleiding door uw organisatie, een koffieochtend of iets anders dat bij uw organisatie past.
Doet u of doet uw organisatie mee met een activiteit op één van deze dagen? Zet dit dan ook op de kalender van de Open Deuren Dagen. Dat kan via de website www.klikvrijwilligers.nl. 

Meld u aan!
Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.klikvrijwilligers.nl.

 

25-08-2021