‘Rock around the Avondklok’

Vlaardingse Kroegen gezocht voor online muziekfestival

Vlaardingse Kroegen gezocht voor online muziekfestival

We gaan iets doen met allerlei partners in de stad: een online muziek festival met Vlaardingse muzikanten vanuit de Vlaardingse kroegen en podia.

Alle kroegen uit heel Vlaardingen, die net als wij gek zijn op het programmeren van livemuziek, kunnen zich tot en met zondag 7 februari aanmelden om mee te doen aan het online Vlaardingse muziekfestival ‘Rock Around The Avondklok’. Hierin willen we de muziekliefhebbers meenemen op een virtuele kroegentocht met optredens van lokale artiesten.

In elke geselecteerde kroeg wordt een (semi-)professionele (Vlaardingse) artiest geboekt, waar we een aantal nummers mee opnemen. Tijdens de livestream op 18 februari (onder voorbehoud) worden deze opnames getoond afgewisseld met interviews.

De opnames worden uiteraard coronaproof gedaan en met medeweten van de gemeente. Er is natuurlijk een passende vergoeding voor het gebruik van de kroeg.
Uit alle aanmeldingen worden uiterlijk maandag 8 februari maximaal 8 locaties geselecteerd als festivallocatie, met alle aandacht en voordelen van dien!
Aanmelden kan via wibo@vlaardingsebierbrouwerij.nl.

Supported by: Vlaardingse Bierbrouwerij, Zomerterras , De Stadsgehoorzaal, Talk of the Town
, De Kroepoekfabriek, KADE40, Peitsman Licht en Geluid B.V., Stichting Fonds Schiedam Vlaardingen e.o.
 en de Gemeente Vlaardingen
.

kroepoekfabriek

03-02-2021