Vlaardingse info voor toeristen en recreanten online beter vindbaar

Vlaardingse info voor toeristen en recreanten online beter vindbaar

De Vlaardingse binnenstad heeft recreanten en toeristen heel wat te bieden aan historie, havens, horeca, vertier en winkelplezier. En andersom verlevendigen recreanten en toeristen de binnenstad met hun komst. Informatie over evenementen, activiteiten en bezienswaardigheden moet dan makkelijk vindbaar zijn.

De bestaande website www.binnenstadvlaardingen.nl heeft daarom de handen ineen geslagen met VVV Vlaardingen. Wie nu online zoekt op VVV Vlaardingen komt terecht op de website www.binnenstadvlaardingen.nl en vindt daar, op één plek, de agenda en praktische informatie. 
 
Recent is deze website ook aangevuld met informatie over leuke dingen om te zien en te doen in Vlaardingen. In het centrum en daarbuiten. Nu de coronamaatregelen stap voor stap versoepelen en er meer mogelijk is, zal de agenda steeds voller worden met evenementen en activiteiten.

De informatie op de website is vooral gericht op de binnenstad. Daar vinden de meeste evenementen en activiteiten plaats en daar is meer levendigheid en bezoek welkom. Ook evenementen elders in de stad krijgen in de evenementenkalender op de website een plek. Evenementenorganisatoren kunnen zich hiervoor melden bij info@vvv-vlaardingen.nl. Wie leuk nieuws heeft over de winkels en recreatie in de binnenstad kan dat daar ook melden.
 
De opgefriste website is een samenwerking tussen Museum Vlaardingen en Gemeente Vlaardingen. Museum Vlaardingen is VVV Licentiepartner en treedt, in opdracht van de gemeente, op als toeristisch informatiepunt. Bezoekers en bewoners kunnen, behalve online, voor informatie ook telefonisch, per mail of aan de balie terecht bij het VVV-agentschap in Museum Vlaardingen aan de Westhavenkade 54. 
 

08-07-2021