Vlaardingse Cadeaubon ook te doneren aan Sjaak Foundation

VLAARDINGEN - Vlaardingen Partners, de citymarketingorganisatie van Vlaardingen, gaat samenwerken met De Sjaak Foundation. Vanaf heden is het mogelijk om De Vlaardingse Cadeaubon te doneren aan dit goede doel. Ook komen Vlaardingse Cadeaubonnen die vervallen - na twee jaar - ten goede aan De Sjaak Foundation.

Vlaardingse Cadeaubon ook te doneren aan Sjaak Foundation

De Sjaak Foundation, gevestigd in Vlaardingen, is bekend van de helpende hand die ze bieden aan mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Een bekend voorbeeld van hun inspanningen is de jaarlijkse Dag Zonder Drempels op het Zomerterras, waarmee ze het festival toegankelijk maken voor mensen met een beperking.

Vanaf nu kunnen bezitters van een Vlaardingse Cadeaubon ervoor kiezen om hun cadeaubonnen te doneren aan De Sjaak Foundation, waardoor ze direct bijdragen aan deze stichting. In aanvulling hierop doneert Vlaardingen Partners ook alle vervallen cadeaubonnen aan De Sjaak Foundation.

Verruimde openingstijden Infopunt Vlaardingen De Vlaardingse Cadeaubon koop je online op www.vlaardingsecadeaubon.nl of als fysieke kaart op het Infopunt Vlaardingen aan de Westhavenkade 53a. Vanaf heden zijn de openingstijden van het Infopunt verruimd naar maandag tot en met vrijdag van 10:00 - 16:00 uur.

13-12-2023