Vlaardings muziekweekeinde

Muziekcafé de Hommel zoekt het dicht bij huis

Dit weekeinde maakt Muziekcafé de Hommel moderne geschiedenis met onvervalste retro van eigen bodem van ver vóór de vervuiling. Met een ware echo naar de jaren zeventig en alles wat daarvoor én daarachter kwam of is geweest, komen achtereenvolgens vrijdag 18 en zaterdag 19 augustus de boezemvrienden van weleer Kees Kortleven en Leo IJdo aan het muzikale firmament. Niet dat ze elkaar vandaag de dag in de nog altijd weelderige haren vliegen wordt dit een weekeinde van jewelste. Erbij zijn is de juiste optie.

Vlaardings muziekweekeinde

Vrijdag 18-08 vanaf 21.00 uur
☆ KWARTET DE ROMATIEK ☆
Dit kwartet speelt veelkleurige zigeunermuziek uit verschillende landen en culturen. Dit doen zij met de viool, gitaren en contrabas. Kortom een avond vol passie. Wie Kees Kortleven en zijn kornuiten een warm toedicht en voor alle andere muziekliefhebbers.

Zaterdag  19-08 vanaf 22.00 uur
230804 Hommel Leo IJdo☆ LEO'S AFTERPARTY ☆
Inmiddels een traditie. Na de zomerterras zaterdagavonden nog even doorgaan in de Hommel. Die avond alweer de laatste van de drie zomerterras-afterparties van dit
jaar. Dit doen we natuurlijk zoals altijd met en met niemand minder dan onze eigen Vlaardingse nachtburgemeester Leo IJdo. De ware Ilja Gort-look-a-like van onze stad met geniale draaimomenten.

Muziekcafé de Hommel
Schiedamseweg 37
Vlaardingen 
Telefoon: 06-4355 7861

17-08-2023