Nieuwland rond halftwaalf: groep mensen verzameld na begrafenis

Vlaardinger (27) aangehouden vanwege schietpartij in Schiedam

Vlaardinger (27) aangehouden vanwege schietpartij in Schiedam

SCHIEDAM/VLAARDINGEN - Vannacht is in Vlaardingen een 27-jarige man aangehouden in verband met de schietpartij die kort voor middernacht plaatsvond in Schiedam Nieuwland. Bij de aanhouding werd door de politie een waarschuwingsschot gelost.

De politie onderzoekt een schietincident op de Van den Tempelstraat in Schiedam. Gisteravond, dinsdag 22 november, rond 23.30 uur had zich daar een groep mensen verzameld na een begrafenis. Toen omwonenden harde knallen hoorden, belden zij de politie.

Toen agenten ter plaatse kwamen, was een deel van de groep al weggegaan. Wel troffen de agenten hulzen aan. Later in de nacht werd in Vlaardingen een 27-jarige man aangehouden. Bij zijn aanhouding werd door de politie een waarschuwingsschot gelost. Naar zijn betrokkenheid wordt een onderzoek ingesteld.

Was je getuige van dit schietincident, heb je beelden of informatie die de politie mogelijk verder kan helpen in dit onderzoek? Aarzel dan niet en bel de politie: 0900-8844. Anoniem melden kan via: 0800-7000.

23-11-2022