Vlaardingen Partners lanceert de Zure Haring Award

VLAARDINGEN - Eind maart laat het lentezonnetje zich voorzichtig zien en in haringstad Vlaardingen merk je dat een deel van de bevolking wat onrustig wordt. Het binnenhalen van de Nieuwe Haring in juni komt dichterbij, maar is toch nog (te) lang wachten.

Vlaardingen Partners lanceert de Zure Haring Award

De ingevroren haring van het vorige seizoen is eigenlijk nog prima van smaak, maar mentaal heeft de Vlaardinger het moeilijk. De gevolgen hiervan zijn voelbaar in de stad. De reacties  en gesprekken krijgen net een negatievere ondertoon dan normaal. Het sarcasme op social  media viert hoogtij. Het ‘tegendraadse’ wat ons als Vlaardinger eigen is neemt meer dan  normaal de overhand.

Gelukkig kunnen wij als Vlaardingers daar prima mee omgaan. Je bent niets gewend als je Vlaardingen niet kent, toch? We draaien het om naar iets positiefs en reiken op Tweede  Paasdag de eerste Zure Haring Award uit! De kanshebbers voor deze prestigieuze prijs  worden door de Vlaardinger zelf aangedragen. Ken jij iemand die met zijn gezeur dé zure  haringhapper van dit moment is of iemand met wie je niet samen in een scheur ligt maar je  liever een zetje in Het Scheur geeft? Nomineer hem of haar door op social media onder dit  bericht te reageren of een mailtje te sturen naar info@vlaardingenpartners.nl.

Aanmelden kan tot en met zondag 31 maart. De uitreiking vindt op maandag 1 april plaats in de Vlaardingse Bierbrouwerij. Inzendingen worden bestudeerd en beoordeeld door een  vakkundige jury bestaande uit Guido de Jong van Vulcaan, Nick de Pauw van Pauwmans en  Annemei Kalden van Vlaardingen Partners.

27-03-2024