Vlaardingen krijgt eigen Vlaardingse cadeaubon

Vlaardingen krijgt eigen Vlaardingse cadeaubon

VLAARDINGEN - Op woensdag 1 november presenteerde Stichting Vlaardingen Partners, bekend van VlaarDINGEN Doen, De Vlaardingse Cadeaubon aan wethouder Bart Bikkers. De presentatie was het startsein voor de ingebruikname van de lokale cadeaubon. Vanaf dat moment is De Vlaardingse Cadeaubon voor ontvangers te verzilveren bij deelnemende bedrijven in Vlaardingen.

Ontvangers van De Vlaardingse Cadeaubon kunnen de bon verzilveren bij deelnemende ondernemers en winkeliers in Vlaardingen. Zo is het mogelijk om De Vlaardingse Cadeaubon te gebruiken voor een optreden in de Kroepoekfabriek, een cursus bij KADE40, een hapje in een restaurant of voor een product of accessoire bij een winkelier.
   Wethouder Bart Bikkers was bij de presentatie aanwezig bij Slagerij Wapenaar, een ondernemer die zich hard maakt voor winkeliersbelangen in Vlaardingen. Bikkers is trots op het feit dat Vlaardingen een eigen cadeaubon krijgt: ‘Geweldig om te zien dat een lokale cadeaubon zijn intrede maakt. Dat ontvangers van deze bon gestimuleerd worden om lokaal inkopen te doen, juich ik alleen maar toe. Vlaardingen bruist namelijk van enthousiaste ondernemers en deze harde werkers verdienen ook echt een stimulans als een lokaal te besteden cadeaubon. Uiteindelijk zijn zij essentieel in het behouden van een levendige stad.’

Bijdragen aan een bruisende stad
Stichting Vlaardingen Partners is dit jaar van start gegaan om het imago van Vlaardingen te verbeteren en te versterken. Daar horen volgens Jens Kooij, verantwoordelijk voor De Vlaardingse Cadeaubon bij Vlaardingen Partners, bruisende winkelstraten en financieel gezonde ondernemers bij. Een manier om die lokale handel te stimuleren is met De Vlaardingse Cadeaubon.

Kooij: ‘We willen de levendigheid in de winkelcentra een boost geven en lokale ondernemers een helpende hand bieden. Het is een win-winsituatie; het biedt waarde voor onze ondernemers én het is een leuk cadeau om te krijgen en uit te geven in de stad. De Vlaardingse Cadeaubon is echt iets wat we hiervoor in Vlaardingen misten.’

De Vlaardingse Cadeaubon is te koop in het Infopunt Vlaardingen aan de Westhavenkade 53a in Vlaardingen of via www.vlaardingsecadeaubon.nl.

Fotograaf
Sander Schenkel

01-11-2023