Einde 750 jaar stadsrechten in zicht

Vlaardingen bijna uitgestraald

Vlaardingen bijna uitgestraald

VLAARDINGEN - Na een jaar vol festiviteiten ter ere van de viering van 750-jaar stadsrechten, wordt het jubileumjaar afgesloten op vrijdag 29 en zaterdag 30 december met het tweedaagse festival Vlaardingen Straalt.

’t Hof/Oranjepark zal stralen door een betoverend verlichte route door het park. Een artiest als Tino Martin en de thuisband De Vaart halen dit jaar nog eenmaal alles uit de klankkast. Ook met de DJ’s van SHINE.

Maar er is meer. In de Stadsgehoorzaal brengen de creatieve geesten achter Talk of the Town de Vlaardingen Eindejaarsshow.

Stralend Park
Betovert in het donker. Dankzij de wintertijd kun je al vanaf 17.00 uur t/m 23.00 uur de  sprookjesachtige route lopen door ’t Hof / Oranjepark. Er zijn twintig plekken met winterse thema's. Hieronder een wensfontein, folie-objecten en projecties op bomen: een magische ervaring. Ook met een speur- en lampionoptocht voor kinderen en een winterplein met kraampjes, kampvuur en livemuziek tot slot.

Voor groot en klein is er in de middag een gevarieerd programma in de grote feesttent op vrijdag 29 en zaterdag 30 december.

SHINE. Exclusief jongerenfeest. ook in de feesttent. Diverse acts en DJ's op vrijdag 29 december van 20.00 t/m 24.00 uur. Entreeprijs € 7,50 p.p. Kaartjes verkrijgbaar via: www.vlaardingen750.nl.

Vlaardingen Eindejaarsshow
Gesproken blik op 2023. Evenzo op 29 december om 20.00 uur, maar dan in de Stadsgehoorzaal. Hier biedt de Vlaardingen Eindejaarsshow een eigenzinnig jaaroverzicht van het dit jaar. Met muziek, interviews, spel, satire en theater.

Onder leiding van presentator Tjerk van der Ende wordt het jaar op een geheel eigen, sprankelende wijze samengevat. Kaarten € 7,50 p.p. zijn verkrijgbaar via www.stadsgehoorzaal.nl.

Stralend Eindfeest
Kaarten € 17,50, verkrijgbaar via www.vlaardingen750.nl. Met Tino Martin en De Vaart.

22-11-2023