Vlaardingen 750 telt op naar 751

Vlaardingen 750 telt op naar 751

VLAARDINGEN - Vlaardingen 750 gaat door tot en met de een na laatste dag van dit jaar. Met een magische winterervaring en twee grote feesten. Allemaal in ’t Hof/Oranjepark. Op vrijdagavond 29 december is er SHINE! in the park. Een exclusief feest, zoals we het nog niet meemaakten dit jubileumjaar (*).

Op zaterdagavond 30 december is er een Stralend Eindfeest. Hier kan iedereen van jong tot oud tot middernacht dansen en meezingen. Er zijn nog kaartjes beschikbaar, maar wees er snel bij. Tot slot is er op beide dagen een Stralend Park ofwel een gratis magische winterervaring vol licht en vurige stadsliefde. Ook leuk voor kinderen.

Beleef een betoverend en Stralend Park. Als het donker is, kun je op vrijdag 29 en zaterdag 30 december de sprookjesachtige route lopen door ’t Hof/Oranjepark. Tussen 16.00 uur en 21.00 uur straalt het park met twintig magische winterse creaties. Laat je betoveren door een wensfontein, kunstzinnige bouwsels, een prachtige waterprojectie, een heus sterrenstelsel en nog veel meer. De creatieve geesten achter deze installaties zijn onder anderen Mirjam Boomert, Jan van Dorp en Cees Eykelenboom.

Op het programma staat een onvergetelijke ervaring, inclusief een speurtocht en een glow-optocht speciaal voor de jongere bezoekers. Je krijgt glow-sticks waarmee je zelf een lopende lampion wordt. Je kunt de route starten vanaf de Hoflaan (bij de historische zitbanken). Je kunt ook starten op een ander punt, zolang je de lichtjes maar volgt. Vergeet niet om al die magie vast te leggen, want het levert natuurlijk toffe foto’s op, waar we als stad gewoon weer wereldberoemd mee willen worden. De route kun je, in pdf downloaden via www.vlaardingen750.nl/downloads.

Tussen de betovering door kun je de korte overzichtsexpositie bezoeken van Vlaardingen 750 op het winterplein. Vanaf 16.00 uur zijn er op dit winterplein heerlijke wafels, een kampvuur en doorlopende live muziek met onder andere Beau Geste, Kwartet Romatiek (gipsy & hot club) met onder andere Kees Kortleven, het akoestisch duo The Suspenders (zij spelen gezellige covers van de sixties tot nu), Stazaro, Wood Works, De Sopranos en DJ Leo IJdo. Op beide avonden om 19.30 uur is er als hoogtepunt een spectaculaire vuurshow door Troupe de Feu.

Toegang tot Stralend Park is gratis. Meer praktische informatie vind je op: www.vlaardingen750.nl.

SHINE! in the park
Op vrijdag 29 december, staat er een waanzinnige line-up in de verwarmde feesttent in ‘t Hof/Oranjepark. De DJ’s zorgen voor een geweldige party, waaronder Johnny 500, de man die bekend staat om zijn killer looks, killer skills en killer tunes. Ook Team Rush Hour, met hun unieke mix van Moombahton, Trap, House en Urban, zal het podium betreden. Daarnaast hebben we het dynamische duo Diaz and Bruno. Met Diaz achter de draaitafels en Bruno als ceremoniemeester weten ze op onnavolgbare wijze te entertainen. En recent was er nog een geweldige toevoeging aan de line-up: DJ La June! Misschien ken je La June van haar hit met Smitmeister, genaamd ‘POV’. SHINE!. Dat is dansen van 20.00 tot 24.00 uur. De entreeprijs is € 7,50 p.p. (excl. Servicekosten) Kijk voor kaarten en de laatste informatie op www.vlaardingen750.nl.

Stralend 750 Eindfeest: grandioze afsluiting
Op zaterdagavond 30 december sluiten we het feestjaar groots af met het Stralend 750 Eindfeest in een verwarmde feesttent in ‘t Hof/Oranjepark. De avond begint met De Vaart Vlaardingen, zing mee met hun lied Rood-Geel-Blauw, je vindt de tekst hiervan op vlaardingen750.nl. Met volle overtuiging zal Tino Martin het levenslied zingen. Joël Borelli krijgt gemakkelijk de hele feesttent aan het dansen en Kornuiten&Co sluit de avond af met ‘100%-dak-eraf’-garantie. Op zaterdagavond tussen 19.00 en 19.30 uur ontvangen de eerste 750 gasten een gratis welkomstdrankje.

Online kaarten: € 17,50 (excl. Servicekosten) Geen kaartverkoop aan de deur. Kijk voor meer praktische informatie en kaarten op www.vlaardingen750.nl.

21-12-2023