Vinylavond bij De Windwijzer

Terug in de tijd met jouw favoriete platen

VLAARDINGEN - Op donderdagavond 5 oktober ben je van harte uitgenodigd om in De Windwijzer de magie van vinyl opnieuw te ontdekken. Vergeet even de CD's, DVD's en Spotify-afspeellijsten, want deze avond draait alles om het warme geluid en de charme van vinylplaten.

Vinylavond bij De Windwijzer

Heb je die ene plaat nog in je collectie die je met je allereerst verdiende geld hebt gekocht? Of die LP die je keer op keer hebt afgespeeld totdat hij letterlijk grijs werd gedraaid? Op onze zolder willen we samen met jou deze kostbare pareltjes herontdekken en met elkaar delen.

Breng je LP's mee naar De Windwijzer waar we in goed gezelschap van andere muziekliefhebbers zullen genieten van prachtige vinylmuziek en herinneringen met elkaar zullen delen. Wat maakt deze LP zo bijzonder voor jou? Welke herinneringen heb je eraan? Laat het ons weten en doe mee!

Kom op donderdag 5 oktober om 19.30 uur naar de zolder van De Windwijzer, gelegen aan de Schiedamseweg 95 in Vlaardingen. De toegangsprijs is slechts €2.50. Voor een drankje wordt gezorgd.

28-09-2023