Verkeershinder rond Rozenburg

Vier weken afsluiting fietspad Trentweg en acht nachtafsluitingen Trentweg voor autoverkeer

Vier weken afsluiting fietspad Trentweg en acht nachtafsluitingen Trentweg voor autoverkeer

Van maandag 14 augustus 07.00 uur tot en met vrijdag 8 september 16.00 uur is het fietspad langs de Trentweg afgesloten. Van maandag 28 augustus tot en met vrijdag 1 september en van maandag 4 september tot en met woensdag 6 september is de Trentweg tussen 21.00 uur en 05.00 uur ook afgesloten voor autoverkeer.

Over de Trentweg zijn twee nieuwe viaducten gebouwd. Hierop komen verbindingswegen van knooppunt Rozenburg. Om de viaducten te kunnen bouwen was een versmalling van de Trentweg noodzakelijk. Bij de komende werkzaamheden wordt de Trentweg weer hersteld, dit geldt ook voor het naastgelegen fietspad. Verder wordt langs de Trentweg alvast een nieuwe rijstrook naar de oprit van de A24 aangelegd. Voor deze werkzaamheden zijn afsluitingen nodig.

Afsluitingen

·         Maandag 14 augustus 07.00 uur tot en met vrijdag 8 september 16.00 uur: fietspad langs Trentweg afgesloten;
·         Maandag 28 augustus tot en met vrijdag 1 september en maandag 4 september tot en met woensdag 6 september: Trentweg in de nacht afgesloten tussen 21.00 uur en 05.00 uur.

Omleidingen
De omleidingen voor beide afsluitingen gaan via Botlekweg, Theemsweg en Merseyweg (beide richtingen).

Overige werkzaamheden augustus-september
In augustus en september wordt bij de Trentweg ook aan de op- en afritten van de A15 gewerkt. Ook hier zijn afsluitingen nodig. Meer informatie over deze werkzaamheden is te lezen op www.blankenburgverbinding.nl/werkzaamheden.

Blankenburgverbinding
De Blankenburgverbinding is een nieuwe snelweg, de A24, die de A20 bij Vlaardingen verbindt met de A15 bij Rozenburg. Meer informatie over het project vindt u op www.blankenburgverbinding.nl.

14-08-2023