'Wat mijn man niet weet' in Theater aan de Schie

Victoria Koblenko, Birgit Schuurman en Puck Pomelien Busser in nieuwe tragikomedie

Victoria Koblenko, Birgit Schuurman en Puck Pomelien Busser in nieuwe tragikomedie

SCHIEDAM - In de nieuwe spannende vriendinnenkomedie Wat mijn man niet weet sluiten drie jeugdvriendinnen een pact. In hun club 'Wat mijn vriendje niet weet' zweren ze elkaar trouw tot de dood hen scheidt.

Nadat een van de meiden in het huwelijksbootje stapt met dé Don Juan van hun middelbare school verliezen ze elkaar uit het oog. Totdat zich jaren later een drama voltrekt. Victoria Koblenko, Birgit Schuurman en Puck Pomelien Busser zijn vrijdag 9 februari in Theater aan de Schie te zien met deze tragikomedie.

Geheimen
Vlak voor een begrafenis moeten veel vragen uit het verleden én heden worden beantwoord. Hoe trouw zijn de vriendinnen elkaar gebleven? Welke geheimen hebben ze? Was dat ongeluk wel een ongeluk? Beetje bij beetje wordt duidelijk wie te vertrouwen is en vooral: wie niet.

Whodunit?
In Wat Mijn Man Niet Weet transformeren Victoria Koblenko, Birgit Schuurman en Puck Pomelien Busser in hilarische en voor iedereen herkenbare situaties van puber naar dertiger, terwijl een ijzingwekkende whodunit - Who has done it? - wordt afgewikkeld.

Vriendinnencomedy Wat Mijn Man Niet Weet is op Vrijdag 9 februari in Theater aan de Schie te zien met deze tragikomedie. Kaarten € 29,50 per persoon reserveren via :  www.theateraandeschie.nl. Aanvang 20.15 uur.

Fotografie
(c)buroRuSt + BenningGladkova

05-02-2024