Verruimde openingsdagen en -tijden Museum RockArt tijdens de zomervakantie.

Verruimde openingsdagen en -tijden Museum RockArt tijdens de zomervakantie.

Deze week beginnen de schoolvakanties weer. Museum RockArt opent dan (van woensdag 14 juli tot en met 25 augustus) naast de reguliere openingsdagen donderdag, vrijdag, zaterdag en 1e zondag van de maand ook weer op de woensdagen.

Tevens zijn de openingstijden verruimd om wat extra spreiding in het aantal bezoekers te kunnen creëren. Het museum gaat nu om 11.00 uur open tot 17.00 uur. Hierdoor kan er voor 3 verschillende tijdblokken gereserveerd worden t.w. van 11.00 tot 13.00 uur, van 13.00 tot 15.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur.

Voor zowel jong als oud is een bezoek aan Museum RockArt zeker de moeite waard. Ouderen herbeleven hun jeugd bij het zien van de uitgebreide collectie en jongeren daarentegen verbazen zich over onze rijke muziekgeschiedenis.

Momenteel is er tevens een unieke Golden Earring Expositiewand te bewonderen.

De vrijwilligers van Museum RockArt geven desgewenst uitleg bij de diverse topstukken waaronder de volledig gerestaureerde boordstudio van het zendschip de “Norderney” waarvandaan de laatste uitzending van Radio Veronica plaatsvond.

Museum RockArt is gevestigd aan de Zekkenstraat 42 te Hoek van Holland. Entree is € 7,50 per persoon. Reserveren kan via de website www.rockart.nl.

Voor een bezoek aan de RockArt Shop is uiteraard geen reservering nodig. De shop biedt voor iedere muziekliefhebber speciale items waar recentelijk een uitgebreide Elvis collectie aan is toegevoegd.

Rotterdampashouders en donateurs van Museum RockArt hebben gratis toegang, zij kunnen telefonisch of via de mail reserveren.

12-07-2021