Verrassend Boerenoogstfeest op 9 oktober

Verrassend Boerenoogstfeest op 9 oktober

Agrarische Natuurvereniging Vockestaert, Stichting Schaapskudde Vockestaert en de Midden-Delfland Vereniging nodigen iedereen van harte uit om op zaterdag 9 oktober het Boerenoogstfeest te vieren. 

‘Het thema is Verrassend Midden-Delfland en dat is wat we willen bieden’,zegt de organisatie.‘Het verrassende landschap, de lokale producten, oude ambachten en de schaapskudde met de herders.Verder is het museum open, met oude huishoudelijke en agrarische gebruiksvoorwerpen en gereedschappen. Aan de jeugd is gedacht met een kabouterspel en andere leuke buitenactiviteiten, zoals een touw- en klimbaan en boogschieten. En natuurlijk is er ook een versnaperingop het terras en muziek.’

Adrianushoeve
In 2020 kon het feest helaas niet doorgaan, maar dit jaar hopen de initiatiefnemersjong en oud te mogen ontvangen op de Adrianushoeve (Woudweg 26, Schiedam) tussen 12.00 en 16.30 uur. Bij onze informatiekramenliggeno.a. fiets- en wandelroutes om te bekijken en mee te nemen. Bij enkele kramen is pinnen niet mogelijk. Kom zoveel mogelijk op de fiets, de toegang is gratis.Wij zijn genoodzaakt om vanaf 13 jaar een Coronacheck te doen.

Wij zien iedereen graag op 9 oktober!Het Boerenoogstfeest wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818, gemeente Midden-Delfland, Loswal “De Bonnen” en Fonds Schiedam/Vlaardingen.

 

29-09-2021