Getuigenoproep politie. Meerdere aanhoudingen niet uitgesloten

Verdachte aangehouden na schietincident in Vlaardingen

Verdachte aangehouden na schietincident in Vlaardingen

De politie heeft een verdachte aangehouden na een schietincident gisteravond op de Touwbaan in Vlaardingen. "Gelukkig raakte niemand bij het incident gewond. De politie is nog steeds op zoek naar getuigen, meerdere aanhoudingen worden namelijk niet uitgesloten", zo laat de politie net voor twaalf uur vanochtend weten.

Woensdagavond 2 augustus rond zes uur in de avond kreeg de politie een melding binnen van een schietincident aan de Touwbaan in Vlaardingen. Er vond een ruzie op straat plaats en hierbij zou er ook zijn geschoten. Gelukkig raakte er niemand gewond. Na het spreken van meerdere getuigen kon de politie even later een verdachte in de nabijheid van zijn woning in de Oostwijk aanhouden. Omdat hij mogelijk een vuurwapen bij zich had, werd de verdachte middels een Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten aangehouden. Het gaat om een 31-jarige man uit Vlaardingen", aldus het politiebericht van hedenmorgen.   

Getuigen gezocht
"De politie doet onderzoek naar het incident en spreekt meerdere getuigen. Meer informatie en/of camerabeelden over het incident zijn echter welkom. Meerdere aanhoudingen worden namelijk niet uitgesloten. Heeft u meer informatie? Geef het door via de mogelijke opties of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000", zo luidt de oproep van de politie.

03-08-2023