Veel meer vers en gemak bij verbouwde Albert Heijn Vlaardingen Westwijk

Veel meer vers en gemak bij verbouwde Albert Heijn Vlaardingen Westwijk

Vlaardingen, 9 november 2021 – Na een grondige verbouwing ging vandaag de Albert Heijn aan de Dr. Wiardi Beckmansingel weer open. De supermarkt in Vlaardingen Westwijk is nu een flink stuk groter en heeft het allernieuwste winkelconcept met veel vers en gemak voor de klant. “Alles, van vloer tot en met plafond, is gloednieuw. Het ziet er mooi en modern uit. Onze klanten reageren enthousiast. We kregen meteen al veel complimenten”, aldus supermarktmanager Bas Kortleven.

De winkel is zo ingericht dat klanten er gemakkelijker boodschappen kunnen doen. Door de overzichtelijke indeling zie je snel waar iets staat. Er zijn zelfscankassa’s, waardoor het afrekenen nog vlotter gaat. Ook valt voortaan voordeel niet meer te missen want de Bonusaanbiedingen - elke week meer dan 1.500 – en de laaggeprijsde Prijsfavorieten vallen goed op. Overal in de winkel hangen grote beeldschermen. “Die geven informatie over lekkere seizoensproducten en bieden verrassende recepten”, zegt Bas Kortleven. “Daarmee willen we onze klanten nog meer inspireren.”

Heel veel vers

Op het ruim opgezette versplein hebben klanten een enorme keuze, van bietjes en paksoi tot de lekkerste vega(n) producten en maaltijden. Er staat een citruspers waar je snel zelf versgeperste sinaasappelsap kunt tappen. Ook vind je er dagelijks vers aangeleverde sushi. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een uitgebreid assortiment vleeswaren, kaas en tapas. De bakkerij biedt verschillende soorten brood, taarten en chocolade. Albert Heijn Westwijk is nu ook duurzamer. Door een nieuwe installatie die warmte terugwint, wordt er geen gas meer gebruikt en dat levert een forse energiebesparing op. Ook is er overal led-verlichting.

Extra service

In de hal van de supermarkt zit nu een Gall & Gall gemak met een uitgebreid assortiment gedistilleerd. Bij de servicebalie vind je onder andere het afhaalpunt van bol.com, een oplaadstation voor de OV-chipkaart en een geldautomaat. Ook bevindt zich daar de bloemen- en plantenafdeling. Parkeren kan gratis op het compleet vernieuwde terrein naast de winkel. Albert Heijn Westwijk heeft vlak voor de verbouwing de overgebleven voorraad verse producten en diepvries ter waarde van zo’n € 6.000, - aan de voedselbank geschonken. “Heel fijn dat we Voedselbank Vlaardingen extra hebben kunnen ondersteunen”, aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn aan Dr. Wiardi Beckmansingel 10 in Vlaardingen Westwijk is open van maandag tot en met zaterdag van 7:00 tot 22:00 uur en op zondag van 8:00 tot 22:00 uur.

Van alles voor ontbijt, lunch en borrel bij Albert Heijn Vlaardingen Westwijk

09-11-2021