Tijd voor muzikale nostalgie in kerstvakantie?

Veel extra openingsdagen Museum RockArt en RockArt Shop XL

Veel extra openingsdagen Museum RockArt en RockArt Shop XL

HOEK VAN HOLLAND - Vanwege de kerstvakantie zijn Museum RockArt en de RockArt Shop XL naast de standaard openingsdagen donderdag, vrijdag, zaterdag ook op de woensdagen 27 december en 3 januari geopend.

Ook 2e Kerstdag (26 december) zijn Museum en Shop geopend. Net als in de laatste week van de kerstvakantie, de eerste zondag van de maand: 7 januari. Kortom: genoeg mogelijkheden om deze kerstvakantie een bezoekje aan RockArt te plannen.

In museum RockArt vormen o.a. Golden Earring / Rolling Stones en de Zeezenders een vast en uitgebreid onderdeel van de expositie. Daarnaast wordt er regelmatig gewisseld met de collectie. Dus: er is altijd wat nieuws te zien. Ook in de shop wordt het aanbod regelmatig uitgebreid.

Ouderen herbeleven hun jeugd bij het zien van de uitgebreide collectie en jongeren daarentegen verbazen zich over onze rijke muziekgeschiedenis.

De vrijwilligers van Museum RockArt geven desgewenst uitleg bij de diverse topstukken waaronder de volledig gerestaureerde boordstudio van het zendschip de “Norderney” waarvandaan de laatste uitzending van Radio Veronica plaatsvond.

Museum RockArt is gevestigd aan de Zekkenstraat 42 te Hoek van Holland. Entree is € 9,00 per persoon. Rotterdampashouders en donateurs van Museum RockArt hebben gratis toegang.

18-12-2023