Van Toor naar Tulpglas

Leerzame proeverij Vlaardingse likeuren

Vrijdagavond 25 november wordt een avond om de smaakpapillen feestelijk het weekeinde in te sturen. Als onderdeel van de Evening Shopping Event in de Fransenstraat wordt in samenwerking tussen Tulpglas Slijterij & Wijnhandel en H. van Toor Jz. Distilleerderij een proeverij gehouden. Verdere deelnemers zijn Geschenkenwinkel Hellen, Bloemenhandel Moois van Mooy en Lokaal 97 een extra beste beentje voorgezet.

Van Toor naar Tulpglas

Van Toor komt met een serie onbekendere likeuren van eigen stook. Immers, naast het wereldwijd bekende Schelvispekel wordt er veel meer gedistilleerd dat de moeite van het proeven meer dan waard is. Heerlijk genieten van likeuren als Water & Vuur, Zon & Maan, Eb & Vloed en Dag & Nacht. Stuk voor stuk bijzondere likeuren van Vlaardingse bodem en op ambachtelijke wijze en met natuurlijke ingrediënten geproduceerd.

Laat het Nederlands Elftal gerust een helft alleen voetballen tegen Ecuador. Die jongens zijn groot zat. Kom lekker proeven en krijg uitleg van Constantijn Stevens van Van Toor.

Dat Van Toor in 2023 liefst 140 jaar jong is en sinds enige jaren aangemerkt als Hofleverancier heet een algemeen geheim te zijn. Daar zijn grootmagiër Leo Fontijne en Constantijn Stevens trots op maar is voor hen geen reden naast de schoenen te gaan lopen. Kortom: ga proeven en geniet van wat Vlaardingse producten zo lekker en bijzonder maakt.

Tulpglas Slijterij & Wijnhandel
Fransenstraat 14
3131 CC Vlaardingen

Telefoon: 06-4479 0379
E-mail: info@tulpglas.nl
Website: www.tulpglas.nl

Aanvang: 18.00 uur
Laatste ronde: 22.00 uur

24-11-2022