Handen, voeten en zes realistische portretten op zijn kop

Van ambidexter naar quadridexter

Van ambidexter naar quadridexter

Met voeten en handen tegelijk 6 realistische portretten creëren is de nieuwste ogenschijnlijk onmogelijke hersenuitspatting van ambidexter en nu quadridexter tekenares Rajacenna.

Deze nieuwste video is binnen één dag al viral gegaan op TikTok en Instagram.

Deze verschuiving van haar artistieke skills bewijst dat hersenen tot meer in staat zijn dan op het eerste gezicht lijkt. Ze maakt niet alleen simultaan 4 realistische potloodtekeningen met 2 handen, maar schildert ook nog eens tegelijkertijd 2 portretten met haar voeten.

De 6 portretten van Angelina Jolie, Harry Potter, Shakira, WonderWoman en Bella Poarch zijn ook ondersteboven gemaakt en 1 tekening van Billie Eilish in 3D, waardoor het lijkt alsof ze uit het papier komt.

EEG
Onderzocht en vastgesteld werd door middel van een EEG dat Rajacenna een “zeer uitzonderlijk brein” heeft met onder meer een Einstein-hersenhandtekening en de allerhoogste hersenpiekprestatie ooit. Over deze unieke bevindingen en hoe je het maximale uit je brein kan halen, is Rajacenna een speciaal boek aan het schrijven in samenwerking met neuro-experts.

Rajacenna zegt dat mensen tot veel meer in staat zijn dan ze denken en haar missie is om mensen te helpen hun grenzen te verleggen, zodat ze effectiever, productiever en meer gefocust kunnen zijn tijdens dagelijkse activiteiten.
 
Achtergrond informatie
Rajacenna werd op haar 16e bekend met niet van foto’s te onderscheiden hyper fotorealistische tekeningen. Op 17-jarige leeftijd behoorde ze al tot de 400 meest inspirerende vrouwen en ontving ze de ‘Born to lead’ Cosmo Award.
Justin Bieber’s platenmaatschappij vroeg haar om het gemaakte portret persoonlijk te overhandigen en tekende ze een kunstproject voor de band Owl City.
In 2019 werd zij wereldwijd bekend met simultaan tekenen.

Wat beroemdheden en anderen zeggen over Rajacenna:
Justin Bieber: “Rajacenna’s artistieke talent is amazing”
Bas Smit: “Dit is echt niet normaal”
“Als dit mogelijk is, dan kunnen we toch potentieel alles”
“Ik geloof niet wat ik zie”

Video: https://youtu.be/enZbw1j8-ZE

220816 Rajenna zes portretten

16-08-2022