Ufonix 5 en verder ...

Muziekcafé de Hommel weet het nog niet helemaal

VLAARDINGEN - Buiten waait de wind door de stad. Binnen zweeft er folkmuziek door Muziekcafé de Hommel. Waar ga je heen? Op televisie is er sowieso niet veel. Dus: Hommelen, maar.

Ufonix 5 en verder ...

Donderdag 08-02 vanaf 20.00 uur
☆ FOLKSESSIE ☆
Elke tweede en vierde donderdag van de maand is er de Folksessie in de Hommel. Iedereen is van harte welkom zowel de muzikant als de luisteraar en ongeacht uit welke windstreek de volksmuziek komt aanwaaien.

Vrijdag 09-02 ...
Hier zijn ze bij de Hommel nog hard mee bezig. Hopelijk wordt er een band gevonden die nu  nog podiumloos is op dit moment. Zo niet dan zijn daar nog altijd "de groten der muzikale aarde" op het brilloos te bewonderen scherm. Of eerst en tot 23.00 uur een keertje naar de Stadsgehoorzaal om Golden Earring-drummer Cesar Zuiderwijk van dichtbij de kunst uit zijn keuken te kijken.

Zaterdag 10-02 vanaf 21.00 uur
☆ UFONIX 5☆
Ze bestaan inmiddels vijftien jaar. De band bestaat uit vijf zeer ervaren muzikanten die gek zijn op fusion als het om muziek gaat.  Een spannende mix van jazz, rock en funk met veel ruimte voor improvisatie. Zij spelen zowel covers (van o.a. Steely Dan  Adam Nitti en vele anderen) als eigen werk met een geheel eigen sound.

Muziekcafé de Hommel 
Schiedamseweg 37
Vlaardingen
Telefoon: 06-4355 7861

08-02-2024