Twist wil weer meedoen voor het kampioenschap

Twist wil weer meedoen voor het kampioenschap

Na een intensieve voorbereiding met in de laatste 3 weken 6 oefenwedstrijden ( waarvan er 5 gewonnen werden  ) speelt de korfbal tak van TWIST dinsdag 7 september zijn laatste oefenwedstrijd tegen Conventus uit Zwijndrecht voordat ze a.s. zaterdag 11 september de competitie beginnen tegen WION uit Rotterdam. Aanvang 14.30 uur.

Het was zeker voor trainer Bert Mol dit jaar geen makkelijke keuze, maar uiteindelijk heeft hij een weloverwogen keuze moeten maken.In vergelijking met vorig jaar zijn er voorlopig 3 wijzigingen doorgevoerd bij het 1e team. Nienke Boersma is terug van weggeweest ( blessure en zwangerschap ) en neemt de plaats in van Maaike Kroos en Judith vd Bie neemt de plaats in van haar zus Lisa vd Bie (op de terugweg na haar zwangerschap) en Jeroen vd Pol die de plaats in neemt van Michael Spork (op de weg terug van een blessure). De overige spelers en speelsters zijn : Roos Boersma, Jill Lauwigi, Sem Tok, Jarno Meulstee en Robin vd Hill.

De verwachtingen voor dit jaar zijn dezelfde als vorig jaar, meedoen voor het kampioenschap. Als zal het dit jaar moeilijker zijn dan het vorige jaar ( wat helaas door Corona na 5 gewonnen wedstrijden is gestopt ) want de tegenstanders zijn op papier een stuk sterker.

 

 

07-09-2021