Twist loopt tegen 1e verliespartij aan

Waar Twist de vorige 2 wedstrijden op kon terugvallen “een ijzersterke verdediging”, lieten ze het afgelopen zaterdag volledig lopen. Aanvallend was het ook niet top, maar met een goede verdediging zou 16 doelpunten toch voldoende geweest moeten zijn om een punt, of misschien wel 2 punten mee terug te nemen uit Maasland naar Vlaardingen.

De wedstrijd begon nog wel redelijk en na 12 minuten stond er een 3-3 tussenstand op het bord. De 5 minuten die daarna volgden waren typerend voor de rest van de wedstrijd. Voordat Twist het wist stonden ze 8-3 achter. Na de time-out van Twist wisten ze de wedstrijd toch weer een beetje in hun voordeel te keren en kwamen terug tot 9-8. Echter hierna volgde weer een 5 tal minuten waarin Twist steekjes liet vallen met verdedigen en daar maakte ODO dankbaar gebruikt van en liep uit naar 14-9, wat ook de ruststand was.

De tweede helft ging Twist wat meer gelijk op met ODO en scoorde beide ploegen zo’n beetje om de beurt en met nog zo’n 5 minuten te spelen stond er een stand van 19-16 op het scorebord. Maar de laatste 5 minuten wist Twist niet meer te scoren en ODO nog 3 maal, zodat er een eindstand van 22-16 genoteerd kon worden.

Al met een terechte uitslag van deze streekderby. ODO was de betere ploeg ( vooral het makkelijk scoren van de heren ) dus deze week de wonden likken en aankomende zaterdag proberen je te revancheren tegen koploper Tjoba uit Zeeland.