Twist-ADO 21-9

Twist (korfbal) overklast koploper

Na vorige week tegen een zeperd aangelopen te zijn ( verlies tegen ODO – Maasland), mochten de blauw zwarte brigade aantreden tegen koploper ADO uit ’s Gravendeel. Zouden ze zich revancheren of zouden ze blijven hangen in de dip van de week ervoor.

Vanaf de 1e minuut vloog Twist er volledig in, de tegenstander werd opgejaagd en vast gezet in beide vakken ( precies zoals ze van te voren hadden besproken ). De dames van ADO werden van het kastje naar de muur gestuurd en kregen geen voeten aan de grond en na 15 minuten stond er een 6-2 voorsprong op het bord. Door het sterke steunende werk van de mannen kreeg ADO daar ook geen vat op en liep Twist gestaagd uit naar een geheel terecht 12-5 ruststand.

De tweede helft gaf een zelfde beeld als de 1e helft. ADO kwam niet aan hun spelletje toe en kwam daardoor maar moeizaam tot scoren. Met het geweldige “VAKKIE T” langs de kant liep de thuisploeg uit naar een 18-6 voorsprong na 15 minuten spelen in de 2e helft. De laatste 10 minuten nam Twist ene beetje gas terug en zodoende stond er na 30 minuten een eindstand van 21-9 op het scorebord.

Het in grote getalen opgekomen supporters ging tevreden naar huis.

Doelpunten
Nikki 7x Lisa 3x, Roos 2x, Judith 2x, Jeroen 4x, Jarno 1x , Michael 1x en Sem 1x.

Volgende week weer een thuiswedstrijd voor Twist en wel tegen Dijkvogels uit Maasdijk aanvang 18:25 uur.