Tweede editie CREAmarkt in herfstsferen

Lijnbaanhallen in bruin en goudgeel

VLAARDINGEN - In de meest onverwachte hoeken van onze regio vind je creatieve makers. Ze hebben allemaal één ding gemeen: passie. Passie voor een product, een bepaald soort materiaal of een uniek design. Tijdens de CREAmarkt Vlaardingen op 14 oktober a.s. presenteren diverse makers hun werk. Praktische gebruiksvoorwerpen, mooi decoratiemateriaal of een heerlijk cadeau.

Tweede editie CREAmarkt in herfstsferen

Wat begon als een ludiek idee 'om eens uit te proberen', krijgt nu alweer een tweede editie. De CREAmarkt werd voor het eerst werd gehouden op 6 mei. Het enthousiasme van tafelhouders en bezoekers was zo bemoedigend, dat er al snel een nieuwe datum op tafel lag. Komende zaterdag 14 oktober is de Lijnbaanhal die het dichtst bij de Vetteoordskade ligt helemaal in herfstsferen.

Mooi aanbod
De creatieve makers die een tafel hebben op de CREAmarkt komen uit Vlaardingen en omstreken. Organisator Sylvia de Kok: "Het aanbod bestaat uit gehaakte, gevilte en geborduurde producten, schilderijtjes, sublimatieproducten, kransen & toeven, beeldjes en sieraden. Vanuit onze eigen gelederen presenteren we de Kolovrat groep, ook wel bekend als de Vlaardingse Vikingen, die regelmatig te zien zijn bij het Masamuda huis in de Broekpolder. Zij hebben een eigen kraam en hebben toegezegd heerlijke worsten te gaan maken. Dus ook de inwendige mens komt helemaal aan zijn trekken."

De CREAmarkt is op 14 oktober a.s. van 12.00 - 17.00 uur. De toegang is gratis. De parkeergelegenheid is beperkt, dus het wordt aangeraden om op de fiets of lopend te komen.

10-10-2023