Twee nieuwe tributebands in De Kroepoekfabriek

Stevie Wonder & Spice Girls

VLAARDINGEN - In oktober en december staan er weer 2 tribute concerten in De Kroepoekfabriek. Op zaterdag 28 oktober komt Totally Spice: A Spice Girls Tribute naar het Vlaardingse poppodium. Op vrijdag 8 december staat er een tribute aan Stevie Wonder op de planken, bekend als één van de finalisten van het SBS6-programma ‘The Tribute: Battle of the Bands’.

Twee nieuwe tributebands in De  Kroepoekfabriek

Totally Spice
Totally Spice: A Spice Girls Tribute neemt je mee terug naar de jaren ’90 met een authentiek  Spice Girl-optreden. Vijf professionele zangeressen belichamen Ginger, Scary, Baby, Sporty & Posh in een show waarin de originele looks en danspasjes niet ontbreken. Ondersteund  door een vierkoppige liveband passeren alle bekende nummers de revue: Stop, Spice Up  Your Life, Say You’ll Be There, Mama en natuurlijk Wannabe.

231009 KF Stevie WonderStevie Wonder Tribute
Deze band weet als geen ander de sfeer en energie neer te zetten van de meester van de  disco, soul en funk. Onder leiding van Iva Wonder zetten ze een ijzersterke show neer die  niet onopgemerkt is gebleven. De band stond onder andere in de finale van ‘The Tribute:  Battle of the Bands’. Op 1 december komen ze naar De Kroepoekfabriek om te laten horen  dat ze nummer 1 zijn in tributes van de virtuoos Stevie Wonder.

Totally Spice
Zaterdag 28 oktober 2023
Open: 20:30 | Aanvang: 21:00 uur
Voorverkoop: €19,00. Deur: €20,50. 
Meer info is te vinden op https://kroepoekfabriek.nl/agenda/totally-spice-a-tribute-to-spice-girls/

Stevie Wonder Tribute
Vrijdag 8 december 2023
Open: 20:30 | Aanvang: 21:00 uur
Voorverkoop: €20,00. Deur: €22,00.
Meer info is te vinden op https://kroepoekfabriek.nl/agenda/stevie-wonder-tribute/

09-10-2023