Theo van Teijlingen troubadoert in de Windwijzer

Troostrijke en inspirerende liedjes en verhalen

Troostrijke en inspirerende liedjes en verhalen

VLAARDINGEN - Theo van Teijlingen is een liedjeszanger, gitarist, verhalenverteller en nog veel meer. Tijdens Zin op Zondag op 17 december komt hij naar De Windwijzer om jou te inspireren en je soms wakker te schudden.

Met gitaar, stem en wat attributen vertelt hij verhalen waar je stil van wordt, hij confronteert  je met teksten, laat een uitzicht zien op een andere wereld maar laat ook het heilige zien in  ons dagelijks leven. Zijn liedjes zijn soms als een spiegel, dan weer als een wekker die je  wakker maakt of als een balsem van hoop. Hoop die we juist in deze tijd van advent  koesteren, waar we op mogen vertrouwen.

Geboren op 28 augustus 1958 in Vlaardingen, doorliep Theo de HAVO en Pedagogische Academie. Na zijn vervangende dienstplicht vertrok hij naar Denemarken, waar hij Carina ontmoette. Samen woonden ze vijf jaar in Denemarken om vervolgens naar Nederland terug te keren. Theo zette zijn loopbaan voort als docent levensbeschouwing op het CIOS te Goes.

"Of ik nu voor de klas sta of op een kansel, in een zaaltje of op het toneel van een concertzaal, het gaat mij erom dat ik mensen mag proberen te troosten, te inspireren, wakker te schudden en aan het denken te zetten met mijn liedjes en verhalen ..." aldus Theo, wanneer hem gevraagd wordt wat hem drijft.

Wij nodigen u van harte uit om deze hoopvolle middag bij te wonen. De aanvang is om 15.00 uur in De Windwijzer, gelegen aan de Schiedamseweg 95. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer gewaardeerd.

08-12-2023