Transfer van Broekpolderploeg naar Broekpolderploeg

Transfer van Broekpolderploeg naar Broekpolderploeg

Aanvaller Chris Zaide stapt over binnen de Broekpolder. Zaide zal komend seizoen zijn thuiswedstrijden op het zelfde hoofdveld spelen dan dat hij dit seizoen doet en stapt over van buurman sv Deltasport naar CION.

In zijn jeugdjaren was hij vooral actief in de regio 020 totdat hij vorig seizoen de overstap maakte richting Vlaardingen.

De 24 jarige privéchauffeur kwam in contact met CION’s hoofdtrainer Ricky vd Bergh en bestuurslid Sebas Verburgh en was goed te spreken over de plannen die beide heren met CION hebben komend seizoen.

“Ik ben warm en goed opgevangen door de trainers, voelde mij erg op mijn gemak. De plannen, in combinatie met mijn speelstijl, sluiten naadloos op elkaar aan. Ik hoop dat ik mij als speler, maar zeker ook als mens kan ontwikkelen binnen CION. Als Amsterdammer in het “Rotterdamse”, pas ik in ieder geval als voetballer prima hier, zelf ben ik van de mouwen opstropen als het voetballend niet gaat, verdedigend werk is voor mij ook geen probleem als aanvaller, dus aan de Rotterdamse mentaliteit zal het niet liggen! Verder hoop ik belangrijk te zijn met doelpunten en assists, maar daar heb ik alle vertrouwen in!” sprak Chris Zaide.

“CION ziet Chris als een goede aanvulling voor de voorhoede, waar we nu door blessures, werk of vakantie’s nog wel eens dun in de aanvallers zitten. Met zijn werklust en wedstrijdinstelling is het een echte CION speler en past hij prima in de selectie die wij nu hebben.” aldus het technische hart van CION.

Foto: Jeffrey Groenendijk

06-05-2022