Kerst met vreugd om af te halen

Traiteur de Culinair bereid(t)

Traiteur de Culinair bereid(t)

Ongeacht pandemische epidemieën of ander ongerief: Het wordt ook dit jaar kerstmis. En al is het in besloten kring en veelal op familiaire basis, kerst vier je met wie je lief is en wie geestelijk dicht bij je staat.

Bij Traiteur de Culinair zitten ze, het hele jaar al, niet bij de pakken neer. Ook de laatste dagen van 2020 kun je zalig en eenvoudig met een speciaal samengesteld viergangenkerstdiner, waaronder een vegetarische variant, de dagen die komen culinair spectaculair doorkomen.

Want, wat te denken van huis gemarineerde zalm of een carpaccio van rode biet. Gevolgd door romige velouté van pastinaak en knolselderij, geparfumeerd met vanille-olie.
   Dit is nog maar het halve werk.
   Parelhoen met venkel in een jasje van pancetta, pesto van pistachenootjes, risotto en groene asperges. En wie vlees minder belangrijk vindt, die neemt pompoen Wellington met gorgonzola en stroop van port.
   Nu zit het er bijna op.
   Als toetje, tot slot, daar waar vegetariërs en vleeseters elkaar weer terugvinden aan de feestelijk opgemaakte dis, een luchtige compositie van mascarpone, cantuccini koekjes en amarena kersen.
   Nu is het tijd voor koffie, thee en voor de ware connaisseur een likeurtje naar smaak.

In verband met Covid-19 of het coronavirus dienen de kerstboxen online te worden besteld en moeten zelf aan de Billitonlaan worden opgehaald. Een prima gelegenheid om niet alleen het eten op te halen is het tevens een mooi moment om even een frisse neus te halen.

Bestellen en afhalen
Bestellen kan tot en met 20 december.
   Op 24 december kun je ophalen tussen 14.30 en 16.00. Op eerste en tweede kerstdag (25 en 26 december) is er alle tijd tussen 10.00 en 12.00 uur.
   De winkel is op deze dagen uitsluitend geopend voor het afhalen van de kerstdiner box. In verband met de logistiek worden bestellingen niet bezorgd.

Traiteur de Culinair
Billitonlaan 14-16
3131 LK Vlaardingen

Telefoon: 010-234 17 97
E-mail: info@traiteurdeculinair.nl
Website: www.traiteurdeculinair.nl/

 

16-12-2020