Tiemen Noordam stopt ermee

Tiemen Noordam stopt ermee

Tiemen Noordam was de afgelopen seizoenen één van de dragende spelers binnen onze selectie. Niet alleen de eerste en tweede helft stond hij zijn mannentje maar ook in de 3de helft was hij één van de jongens die de kar aan het trekken was.

Dat moet ook de reden zijn, ondanks de interesse, dat hij nooit buiten Vlaardingen heeft gespeeld. Steevast kwam de goedlachse Tiemen met zijn tas op zijn rug, op zijn fiets het complex opgereden.

De boomlange Tiemen speelde in het verleden voor HVO, CWO, Deltasport en Zwaluwen, haalde het niveau van de hoofdklasse en kan terug kijken op een prachtige carrière. 

“Ik heb het bij alle clubs waar ik heb gespeeld naar mijn zin gehad, met vele sportieve hoogtepunten! Waaronder natuurlijk de promotie met CION naar de 2de klas. Maar met ultiem hoogtepunt in mijn Deltasport tijd waar we als eersteklasser, eredivisieploeg Willem II uit de beker knikkerde!”

“Ik ga het zeker wel missen maar door mijn drukke baan en twee kinderen is het altijd haasten. Ik ga lekker lager voetballen met vrienden en het “moeten” is er dan wel vanaf.” sprak Tiemen.

Oud CION trainer Najim Nasri is als een rode draad door de carrière van Tiemen: “Als beginnend (jeugd-)trainer zag ik Tiemen in de D-tjes van HVO spelen en toen al sprong hij letterlijk en figuurlijk boven de rest uit, ik haalde hem naar de C en we boekte vele successen samen. Eigenlijk is hij sindsdien niet meer weg te denken in mijn team. Toen ik trainer van het eerste van HVO was geworden hevelde ik hem over van de A. HVO was een prachtige tijd met een heerlijke groep om mee te werken.”

“Later ging ik als trainer bij Deltasport aan de slag en was het Tiemen die ook de stap maakte richting de Broekpolder. Vele jaren later was ik trainer bij CION, toen ik hem vroeg te komen zei hij dat niet te kunnen doen omdat zijn ouders dat nooit goed zouden vinden. Maar na drie jaar besloot Tiemen toch de stap te wagen en gelijk met CION het kampioenschap in de 3de klasse te vieren.”

“Tiemen ik zie je als een vriend, een zoon, mede dankzij jou heb ik een mooie carrière als trainer. Jij en je ouders groeide samen met mij op. Love you en tot ziens.” Sprak de trotse Nasri

 

07-07-2022