Tijdens The Archive laat Jefferson het Wennekerpand uit zijn voegen barsten

Theaterdebuut Jefferson Manson

Theaterdebuut Jefferson Manson

SCHIEDAM - Aanstormend talent Jefferson Yaw Frempong-Manson maakt dit seizoen zijn theaterdebuut met The Archive. Hij creëert een eigenzinnig show met invloeden uit uiteenlopende muziekstijlen zoals R&B, house, soul, rock en pop. Jefferson Manson is zaterdag 28 oktober te zien in het Wennekerpand.

In dit waanzinnige en energieke theaterconcert laat Jefferson zijn creativiteit de vrije loop. Daarnaast geeft hij het publiek een kijkje in zijn leven. Hij vertelt persoonlijke verhalen over liefde en wat het betekent om in deze tijd man te zijn.

Samen met zijn liveband maakt hij er een dynamische show van met intieme verhalen, harmonische klanken en opzwepende muziek. Tijdens The Archive laat Jefferson het Wennekerpand uit zijn voegen barsten!

Over Jefferson Manson
Jefferson groeit op in het bruisende stadje Breda, maar beseft al snel grotere dromen te hebben. Op zijn 15e begint zijn carrière bij The Walt Disney Company. Hij deed mee aan The Voice of Holland. Tijdens de Blind Auditions gooide hij hoge ogen met zijn eigen nummer en kwam in het team van Glennis Grace terecht.

Op dit moment studeert hij aan de Toneelschool en Kleinkunst Academie van Amsterdam, runt hij zijn eigen kledingmerk genaamd GRID en draait hij zijn eerste hoofdrol in een coming of age speelfilm. Jefferson is een jonge ambitieuze allround performer en een talent dat je in de gaten moet houden!

Zaterdag 28 oktober om 20.15 uur is Jefferson Manson te zien in het Wennekerpand. Toegang is € 19,50 per persoon. Kaarten zijn te reserveren via de website van Theater aan de Schie; www.theateraandeschie.nl.

Foto
Nienke Eijkens

22-10-2023