Mooie voorstellingen op het programma

Theater aan de Schie weer open voor publiek!

Theater aan de Schie weer open voor publiek!

Theater aan de Schie is weer open en dat betekent dat er weer volop genoten kan worden van de leukste cabaretiers, de mooiste dansvoorstellingen en de allerbeste artiesten! In februari staat er een flink aantal topvoorstellingen op het programma van het Schiedamse theater.

Artiesten zoals Simone Kleinsma, Loes Luca, Jon van Eerd en Soundos zijn met hun voorstellingen te zien in Theater aan de Schie en het Wennekerpand. Reserveren van kaarten kan via theateraandeschie.nl.

De deuren van Theater aan de Schie staan weer open voor het publiek en dat betekent dat er weer volop genoten kan worden van de leukste cabaretiers, de mooiste dansvoorstellingen en de allerbeste artiesten! Het Schiedamse theater ontvangt het publiek weer met veel plezier.

In februari staat er een flink aantal topvoorstellingen op het programma van het Schiedamse theater. Zo speelt Loes Luca op vrijdag 18 februari de allereerste voorstelling van het toneelstuk Uit het Hoofd. Jon van Eerd is zaterdag 26 februari weer als Harrie Vermeulen te zien in de nieuwe hilarische voorstelling Harrie neemt de benen. Simone Kleinsma is met het zeer persoonlijke programma Verder op zondag 27 februari te zien in Theater aan de Schie.

Het programma van Theater aan de Schie in februari 2022:

Dinsdag 15 februari – Sanne Wallis de Vries – KOM.
Woensdag 16 februari – Diederik van Vleuten – Moedig voorwaarts
Donderdag 17 februari - Robert Jan Stips – RJ SOLO
Vrijdag 18 februari - Loes Luca – Uit het hoofd
Dinsdag 22 februari - Dans in Ontwikkeling
Donderdag 24 februari - Soundos – Comeback Kid
Vrijdag 25 februari - Theater Utrecht & DOX – What is Love
Zaterdag 26 februari - Jon van Eerd – Harrie neemt de benen
Zondag 27 februari - Simone Kleinsma – Verder

Uiteraard houdt het theater zich bij elke voorstelling aan de richtlijnen van het RIVM. Kijk voor het gehele theaterprogramma én voor het reserveren van kaarten op theateraandeschie.nl.

Elke woensdag in februari gratis Stilte aan de Schie en Lunchconcert
Elke woensdag in februari kan er in de foyer van Theater aan de Schie genoten worden van de stoelyogales bij Stilte aan de Schie en een prachtig Lunchconcert. Tijdens Stilte aan de Schie tussen 10 en 11 uur maakt u op een laagdrempelige manier kennis met stoelyoga: een milde, zachte manier van yoga. Begin na de les opgeladen en ontspannen met de dag. Vanaf

12.15 uur is er een prachtige lunchconcert te zien. Woensdag 16 februari is er een concert van Laia Escartin en Tim Panman. Het programma van woensdag 23 februari wordt later bekend gemaakt. Stilte aan de Schie en het Lunchconcert zijn zoals altijd gratis toegankelijk. Er moet wel vooraf gereserveerd worden via de website van Theater aan de Schie.

Bespreekbureau weer geopend
Het bespreekbureau van Theater aan de Schie in de gemeentehal is weer elke vrijdag tussen 13.00 en 16.00 uur geopend. Het is dan mogelijk om bij het bespreekbureau kaarten te reserveren, af te rekenen of op te halen. Van dinsdag tot en met vrijdag tussen 13.00 en16.00 uur is het bespreekbureau ook telefonisch bereikbaar via 010 2 467 467.

11-02-2022