Theater aan de Schie is CoronaCheck ondersteuningspunt

Theater aan de Schie is CoronaCheck ondersteuningspunt

Sinds zaterdag 25 september 2021 is het voor mensen van 13 jaar en ouder verplicht om bijvoorbeeld in de horeca, bij evenementen, sportwedstrijden en theatervoorstellingen het coronatoegangsbewijs te tonen. Theater aan de Schie biedt vanaf dinsdag 28 september hulp bij het aanmaken van het coronatoegangsbewijs.

Heeft u het coronatoegangsbewijs nodig voor bijvoorbeeld het bezoek aan een theatervoorstelling, maar heeft u daarbij hulp nodig? Bijvoorbeeld omdat u problemen ondervindt, hulp nodig heeft bij het printen of installeren van de Coronacheck app? Theater aan de Schie is per dinsdag 28 september 2021 coronacheck ondersteuningspunt. Van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 16.00 uur kunt u in de foyer van Theater aan de Schie terecht voor ondersteuning. In de theaterfoyer staat er een medewerker klaar om de benodigde hulp aan te bieden.

Directeur Rob Roos over de keuze om ondersteuningspunt te worden: “In de praktijk merken we dat niet iedereen toegang heeft tot de CoronaCheck-app of het lastig vinden om het te regelen. Het gaat om ons publiek. Daarom hebben we direct een hulpteam in het leven geroepen. U kunt naar het theater komen en wij gaan u helpen het in orde te maken. We hebben ook nog een kopje koffie voor u klaarstaan.”

 

28-09-2021