Stevige rock, swing & gevoelige blues in ’t Prikkewater

The Gap & The 4 Men Band op één avond?

The Gap & The 4 Men Band op één avond?

Twee bands voor één geld? Het kan. Met The Gap en The 4 Men Band. Waar? In ’t Prikkewater. Wanneer? Zaterdag 5 november. Aanvang? 20.00 uur. Entree? €7,50.

Rockcoverband The Gap bestaat uit muzikanten die van jongs af met vele bands hebben opgetreden en hun sporen in de muziek ruimschoots hebben verdiend. In het repertoire van hun huidige band hebben deze ervaren muzikanten elkaar gevonden en zo spelen ze nu al jaren in deze samenstelling.

The Gap heeft een kwalitatief en goed doortimmerd afwisselend repertoire dat bestaat uit klassieke songs uit de goede oude tijd van net name The Beatles, Elvis, Dire Straits, The Byrds, CCR en instrumentale nummers speelt van Gouwe Ouwen als The Shadows en Booker T & The MG’s. 

Daarnaast gaat regelmatig het gas erop met stevige Rock en Rock & Roll van Chuck Berry, The Kinks, The Rolling Stones en Status Quo. Ook voor een lekkere blues van Eric Clapton draaien zij hun hand niet om.

De muziek biedt voor elk wat wils. Voor alle liefhebbers is elk optreden weer een aaneenschakeling van herkenning van nummers uit het modern muzikaal geheugen waarbij plezier bij The Gap voorop staat.

The 4 Men Band
The 4 Men Band bestaat uit de vier overgebleven leden van country formatie Coincidence. De mannen spelen sindsdien afzonderlijk in een aantal bands (o.a. The Tracks, Harry and the Poor Boys en (uiteraard) The Gap). Samen maken de vier grofweg drie decennia wekelijks muziek. Een prima reden om het onderlinge contact te waarborgen en onverdroten door te gaan met het gezamenlijk maken van gezellige muziek.

Uit de speakers klinken zowel The Mavericks als Willy Nelson en Larry Stewart. Maar ook voor Tom Jones, Elvis, The Shadows, Cliff Richard, CCR en The Rolling Stones is ruim plaats. Net als voor een hartverscheurende blues, trouwens.

The Gap
* Johan Hartog : Guitar en backing vocals
* Arie Biesheuvel : Drums
* Ben Hakker : Lead vocals
* Wim Schruijer : Bassguitar
* Wouter Verhoeckx: Leadguitar
* Berry Jansen: Toetsen-percussie-backing vocals

The 4 Men Band
* Rene Dijkman - Drums
* Ben Hakker - Zang/Gitaar
* Dick Willemsen - Sologitaar
* Wim Schruijer - Basgitaar.

Feestzaal ’t Prikkewater
Koningin Wilhelminahaven z.z. 3
3134 KG Vlaardingen
Telefoon: 06-5345 5601
Website: www.prikkewater.nl/

Entreeprijs € 7.50
Zaal open om 19.00 uur
Aanvang optredens 20.00 uur

220913 4MB Willem Schruijer Ben Hakker

20-10-2022