The Gap met eigen Sphritzzz

Prikkewater? Geen stille gronden!

Vlaardingen | Dat het water op het lokale Nova Zembla het verkeer nogal eens tot aan de lippen stijgt is voor zaaleigenaar Martin Poot geen reden om het niet met enige regelmaat op een feesten te zetten. Ditmaal heeft hij de The Gap in zijn voormalige visnetten weten te strikken.

The Gap met eigen Sphritzzz

The Gap is gedegen geconstrueerd op basis van gepokte en gemazelde muzikanten die van jongs af hebben opgetreden en hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend hebben. En allemaal zo Vlaardings als ijzerkoekjes, ijsmoppen en Schelvispekel ineen.

Deze coverband (anders heet je niet The Gap, red.) heeft een kwalitatief goed doortimmerd en afwisselend repertoire. De setlist kent gerenommeerde en schier onsterfelijke songs als die van The Beatles, Elvis, Dire Straits,The Byrds en CCR. Daarnaast onverwoestbare instrumentalen van The Shadows en Booker T & the MG’s.

Soms en om de sfeer erin te houden een tempoversnelling die ook een Tesla kansloos achterlaat. Dan gaat het “gas” erop met stevige Rock & Roll van Chuck Berry, The Kinks, The Rolling Stones en Status Quo. Maar ook voor een lekker blues nummer van Eric Clapton draaien de heren de hand niet om.

Kortom: voor iedereen wat. Een tomeloze achtbaan uit de Gouden Tijd van de opkomende popmuziek met een rotsig randje. Deze middag zal de toeschouwer aangenaam ontdooien, prettig verbazen, herkenbaar vertroetelen en tot slot volop aan het swingen zetten. Hierbij gaat muzikaal plezier altijd met de kopgroep mee en de gasten zullen zeker niet achterblijven.

The Gap

*Johan Hartog: Guitar en backing vocals
*Arie Biesheuvel: Drums
*Ben Hakker: Lead vocals
*Wim Schruijer: Bassguitar
*Wouter Verhoeckx: Leadguitar
* Berry Jansen: Toetsen-percussie-backing vocals

Zaal Prikkewater
KW Haven zz 3
3134 KG Vlaardingen
Op 10 september 13.30 t/m 17.00 uur
Entree: €7,50 (tot 16-jaar gratis)

21-08-2023