Terugblik dinnerevent LEF LOONT!

Terugblik dinnerevent LEF LOONT!

Ruim 70 vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, de overheid, het onderwijs en maatschappelijk veld kwamen donderdag 28 oktober 2021 samen bij Irado in Schiedam. Tijdens een inspirerend diner konden zij netwerken en kennis delen over inclusief werkgeverschap en maatschappelijk verantwoord ondernemen. 

Bekijk hieronder de aftermovie voor een impressie.

Hotspot Hutspot winnaar MVO Trofee 2021

Deze avond was ook de uitreiking van de MVO-trofee 2021. De Schiedamse organisatie Hotspot Hutspot is uitgeroepen tot de winnaar van de MVO-trofee 2021. De publieksjury koos dit bedrijf uit drie finalisten tijdens de najaarsbijeenkomst van het Sociaal Economisch Netwerk MVS.

Geen MVO Trofee zonder deelnemers
Naast Hotspot Hutspot behoorden Bidfood en Rijnmond Bouw tot de finalisten. Een professionele vakjury, onder de bezielende leiding van de Schiedamse wethouder Duncan Ruseler, koos hen uit zeven deelnemers. In totaal waren er 19 kandidaten voorgedragen.

Trots zijn we op alle zeven deelnemers die prachtige activiteiten ondernemen in de MVS-regio: Hotspot Hutspot, Bidfood, Rijnmond Bouw, BLOOM your message, D-Bottle, Maasland Schoonmaakdiensten en De Polderij. Bekijk het juryrapport>>
 
Een extra shout-out 
Graag willen wij partijen bedanken die op hun manier een bijdrage hebben geleverd aan dinnerevent LEF LOONT!:
Irado
David van Schie Party Rental
Deelfruit
Sococo Coffee

Enthousiast geworden na het zien van dit event? En wilt u zich aansluiten bij het Sociaal Economisch Netwerk Netwerk (SEN) van de regio Maassluis, Vlaardingen en Schiedam? U bent van harte welkom!
 
Samen met andere vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, de overheid, het onderwijs en het maatschappelijk veld bundelen we de krachten om de regio te versterken. Samen werken we in de regio aan de doelen die wij samen geformuleerd hebben. Deelnemen aan dit inspirerende netwerk kan op verschillende manieren:
Via een lidmaatschap
Als partner 
Als sponsor van één van de events
U bent dan altijd (met introducees uit uw organisatie/netwerk) welkom op het voor- en najaarsevent LEF LOONT!. U ontvangt automatisch de maandelijkse nieuwsbrief en uitnodigingen voor meet-ups van partners uit het netwerk. Bovendien genereert u extra publiciteit met de vermelding van uw bedrijfslogo op www.sen-mvs.nl

Lid worden kan eenvoudig door het inschrijfformulier in te vullen.

Mogen wij u binnenkort verwelkomen?
Meer informatie, bel ons gerust: 010 246 55 00

30-10-2021