Tentoonstelling Elly van Baalen 'Zullen we ons verwonderen'

Feestelijke opening in Museum Maassluis mooie start

MAASSLUIS / VLAARDINGEN - Op zaterdag 16 september 2023 om 15.00 uur heeft de bekende kunstenaar Hans Rikken, samen met kunstenaar Elly van Baalen, de tentoonstelling Zullen we ons verwonderen geopend in Museum Maassluis. De opening trok veel belangstelling.

Tentoonstelling Elly van Baalen 'Zullen we ons verwonderen'

In de tentoonstelling vind je veel moderne en conceptuele kunstwerken welke andere vormen van kunst en denken laten zien. Bovendien toont het verschillende nieuwe interactieve projecten en installaties waarin gespeeld wordt met materialen. De moderne kunst van Elly kan dan ook worden omschreven met drie kernwoorden: waarnemen, ervaren en verwonderen.

Elly van Baalen is een kunstenaar uit Maassluis die onder andere bekendheid verwierf in Maassluis en omgeving tijdens de coronatijd met haar project One Line Faces. Dit succesvolle kunstproject daagde 900 deelnemers uit om een portret te maken zonder de pen van het papier te halen. 

De expositie Zullen we ons verwonderen is te bezoeken tot en met 31 december 2023. Kom langs en laat je inspireren door de prachtige werken van Elly van Baalen.

Fotografie
Mitchel Brouwer

Locatie
Museum Maassluis, Zuiddijk 16,
3143 AS Maassluis
Telefoon: 010 – 59 13 813
E-mail: info@museummaassluis.nl
Website: www.museummaassluis.nl

29-09-2023