Dé Vlaardingse talkshow

Talk of the Town - Online

Talk of the Town - Online

De Vlaardingse talkshow Talk of the Town is inmiddels niet meer weg te denken uit het programma van de Stadsgehoorzaal. Op drie vrijdagavonden organiseert de gedreven redactie deze prikkelende show over, voor en met de stad.

De Grote Zaal wordt speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd tot een gezellig café, waar iedere editie (Vlaardingse) actualiteiten, interessante gasten, bijzondere initiatieven, politieke partijen, goede artiesten en actieve instellingen worden uitgelicht.

De talkshow zal zonder publiek plaatsvinden, maar door de gratis livestream via Facebook kunnen meer mensen live meekijken dan er ooit in de zaal zouden passen. Kijk live mee via de "Schuif online aan" knop!

Het programma van deze editie:
Natuurschilder, filmer en beeldhouwer Jeroen Verhoeff over zijn kunstenaarschap én over filmen in de Vlaardingse Vaart, ook onder het ijs.
 
De verkiezingen komen eraan: alle politieke partijen die in de aan raad zitten én meedoen aan de Tweede Kamerverkiezingen pitchen hun standpunten.
 
Rianne Molenaar van VV2000 Leefbaar Vlaardingen wordt ondervraagd op de beruchte kruk.
 
Er wordt een duik in de geschiedenis genomen: het is op 13 maart precies 80 jaar geleden dat de '18 Geuzen' zijn geliquideerd. Een moment om bij stil te staan.
 
Er is live muziek van Richard Beukelaar.
 
Dappere Britt draagt een column voor.
 
Via een tour langs alle muurschilderingen in Vlaardingen wordt getoond hoe kleurrijk de stad is.

Laat ons weten dat u komt via Facebook: https://www.facebook.com/events/458902795163073

 

11-03-2021