Summer Sale Fabrieksopruiming bij Bree's New World

Op zoek naar juist dat ene meubel ...

VLAARDINGEN - Bij hoge uitzondering heeft Bree's New World en terwijl de zomer nog even op zich laat wachten een Summer Sale. Op vrijdag 14 en zaterdag 15 juni staan er weer ontelbaar veel meubelen te wachten om de fabriek en toonzaal te mogen verlaten.

Summer Sale Fabrieksopruiming bij Bree's New World

Nu het echt lekkere weer nog niet in Vlaardingen e.o. is gearriveerd zijn een paar welbestede uren in de toonzalen en fabriek van Bree's New World beter dan een duur uitje in een pretpark waat regenwater je enige "vriend" is.

Kom naar Bree’s New World Summersale fabrieksopruiming. Ontdek de veelheid aan meubelen die worden aangeboden. Het gaat om beursmodellen, prototypen, meubels die geannuleerd zijn en/of overcompleet waren.

Enige voorbeelden? Denk aan: (salon)tafels, stoelen, fauteuils, kleden en nog veel meer . En alles tegen weggeefprijzen. Zo uit het magazijn met de hoogste kortingen het meest "verse" sieraad voor thuis.

Een unieke kans voor consumenten/particulieren. Aankopen direct meenemen en bij voorkeur betalen met pin (creditcard niet mogelijk).

Wij zijn uitsluitend geopend op vrijdag 14 juni van 09.00 tot 21.00 uur en de dag erop, zaterdag 15 juni, van 09.00 tot 18.00 uur.

Bree's New World
Kotterstraat 8
3133 KW Vlaardingen.

Telefoon: 010-248 90 06
Website: www.breesnewworld.nl

 

12-06-2024