Hang de vlag uit

Startsein Vlaardingen 750 op gemeentelijke nieuwjaarsreceptie

Startsein Vlaardingen 750 op gemeentelijke nieuwjaarsreceptie

Komt u ook naar de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie om samen met het college van burgemeester en wethouders het feestjaar Vlaardingen 750 in te luiden? De receptie is op zaterdag 7 januari 2023 op het Winterterras in ‘t Hof. Van 16.00 tot 19.00 uur bent u hier van harte welkom.

Wat kunt u op de receptie verwachten? Natuurlijk houdt de burgemeester zijn nieuwjaarstoespraak. We trakteren u op een hapje en een drankje en DJ Winston Post komt draaien. Schaatsen zelf kan niet tijdens de receptie (alleen voor kinderen tot 17.00 uur), maar er gebeuren wel prachtige dingen op het ijs. Aanmelden voor de receptie is niet nodig. Graag tot ziens op 7 januari!

Hang de vlag uit!
Vlaardingen 750 vieren we het hele jaar en daarom heeft de Stichting Vlaardingen 750, in een beperkte oplage, Vlaardingen-750-vlaggen laten maken. Met overal feestelijke Vlaardingen-750-vlaggen (ver)sieren we samen kriskras onze stad. Wilt u zo’n vlag bemachtigen? Vraag de vlag aan via het formulier op www.vlaardingen750.nl. U krijgt dan een bevestigingsmail, waarmee u uw vlag kunt ophalen tijdens de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie. Lukt het niet om naar de nieuwjaarsreceptie komen, dan kunt u met de bevestigingsmail uw vlag tussen dinsdag 10 januari en woensdag 1 februari ophalen bij Museum Vlaardingen aan de Westhavenkade 54.

Winactie
Wie een mooie foto maakt van de wapperende Vlaardingen-750-vlag aan een vlaggenstok op een duidelijk zichtbaar Vlaardingse locatie en die foto deelt via social media met #vlag750 maakt kans op een overnachtingsarrangement voor twee personen op het ExpoCamp Vlaardingen komende zomer in het Krabbepark. De winnaar wordt op 14 mei 2023 bekendgemaakt. 

04-01-2023